Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Carbon Fiber Motorsykkel Rammer Vs . Steel Motorsykkel Rammer

Motorsykkel rammer er bygget fra en rekke materialer som stål , aluminium , titan og karbon fiber . Karbonfiber er en tråd-lignende materiale med en diameter på ca 0,0002 til 0,0004 inches. En kullfiberkompositt blir skapt ved å blande tusener av disse trådene med epoksy . Styrke

stålrør motorsykkel rammer er bygd av sveise rørene sammen . Sveise punkter , eller " ledd " , er pålagt å motstå gjentatte mengder kraft. Den anstrengte ledd potensielt representere strukturelle poeng av svakhet . Stål ikke er i besittelse kadaver bøye egenskaper, som de av karbonfiber. Zoltek , et selskap som produserer high-performance carbon fiber , bemerker at på sitt høyeste strekkfasthet, er karbonfiber 10 ganger sterkere enn stål .
Vekt

En dårlig konstruert , tung stålramme kan føre til unødig drag , rane en motorsykkel av hestekrefter og nimbleness . Motsatt kan en lett, carbon fiber motorsykkel ramme teoretisk frigjøre hestekrefter , øke smidighet og gir mulighet for mer effektiv bremsing. Ifølge Zoltek , er karbon fiber fem ganger lettere enn stål .

Korrosjon

stål innrammet motorsykler er svært utsatt for rust og korrosjon i fuktige klima eller når vann er ellers ikke tørket fra rammen. Karbonfiber er et ikke -metallisk materiale og er derfor ikke i fare for rust eller korrosjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107456.html

Previous:
Next:

motorsykler