Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha R6 Specs

The 2011 Yamaha YZF-R6 motorsykkel debuterte i oktober 2010 med en veiledende pris på $ 10 890 for Candy Red /Raven modell og $ 10 690 for Raven eller lag Yamaha Blå /Hvit modell. Motorsykkelen leveres med en begrenset ett års fabrikkgaranti. Motor

Yamaha R6 har en 599 cc, væskekjølt, in-line, firesylindret, drivstoff-injisert motor med doble overliggende cam og 16 titan ventiler. Den har et kompresjonsforhold på 13,1-til-1. Den R6 leveres med Yamahas varemerkebeskyttet Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) og Yamaha Chip Controlled Intake (YCC-I). YCC-T er et menneske-til-maskin-grensesnitt som Yamaha introduserte i årsmodell 2006, der en elektronisk styringsenhet sanser rytterens gasspedalen drift og kjapt beregner optimal effekt ventil åpning, som deretter åpnet av en motordrift. Systemet initierer aktivt kontroll av mengden av inngående luft. Dette oppnås med en datamaskin-processing unit å optimalisere drive-dreiemomentkurve og luftinntaksprofilen hastighet. YCC-I er en variabel lengde inntak system som øker effekt ved høyere turtall ved å øke mengden luft inn i motoren.

R6 har en seks-trinns girkasse med en multippel slipperclutch. Dette er en kort-takts, 67-by-42.5 mm motor, designet for å levere mer motorkraft med mindre low-end dreiemoment.
Chassis

Yamaha R6 Chassiset består av en 41 mm invertert gaffel, fireveis justerbart, 4,7-tommers reise forhjulsoppheng og ett enkelt støt, fireveis justerbart, 4,7-tommers reise bakhjulsoppheng. Bremsene foran er doble 310 mm flytende skivebremser, radial-montert med fire-stempel calipers. Bakbremsene er 220 mm bremseskiver med enkle kalipere. Forhjulet er 120/70-ZR17 og bakdekket er 180/55-ZR17.
Dimensjoner

Yamaha R6 er 80,3 inches lang, 27,8 inches bred og 43,1 inches høy. Setehøyde er 33,5 inches og akselavstanden er 54,1 inches. Den rake, eller caster vinkel, er 24 grader og stien er 3,8 inches. Rake er fremover eller bakover helling av en linje trukket gjennom de øvre og nedre styring dreiepunkter, sett direkte fra den side av motorsykkelen. Trail er den avstand på bakken mellom en vertikal linje, falt rett ned fra midten av hjulet, og en projeksjon av gaffelen forlenget til den berører bakken. Jo mer rake, jo mer stabil håndtering.
Fuel Efficiency and Weight

R6 får 40 mpg og har et drivstoff kapasitet på 4,5 liter. Dens våtvekt (med standard utstyr, alle væsker og en full tank av gass) er 417 pounds. Dette inkluderer ikke eventuelle alternativer eller tilbehør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109971.html

Previous:
Next:

motorsykler