Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til XM til Goldwing Min

The Honda Gold Wing er en populær motorsykkel modell som har eksistert siden 1975. Den touring stilen i denne motorsykkelen har gitt mange ryttere en behagelig opplevelse som andre stil sykler bare ikke tilby. Med tillegg av XM radio, vil Gold Wing kunne få tilgang til nyttige veikart og vær innsikt fra 20 av de mer trafikkerte stedene i Amerika. Med XM radio, er du også i stand til å lytte til Sirius reklamefrie radio. Du trenger
XM Delphi SKYFi radio
Hårføner
Vis flere instruksjoner
en

Velg en flat, solid overflate på dashbordet til permanent plassere SKYFi radio . Rengjør overflaten på dashbordet med den medfølgende forbehandling rensesett. XM antyder til å tørke valgt overflate i en retning, for å unngå et sirkulært mønster. Med en tørr klut.
2

Heat holderen mount klebeputen med hårføneren i noen minutter. Fjern puten backing og trykk puten på den rengjorte overflaten til å følge. XM stater til å tillate 72 timer for limet å forsegle, per 3M Innovation retningslinjer. Smekk bilholderen ned i krybben mount.
3

koble antennen ledningene til holderen knekt ved å matche de fargekodede ledningene til de riktige kontaktene. Dette bør gjøres mens SKYFi er ikke inne i holderen.
4

Monter antennen med kraftig magnet på en flat, metallisk overflate, slik som lokket bak setet eller nær SKYFi på dashbordet, uten hindringer for å få det beste signalet.
5

Koble strømledningen til bilholderen og sette inn strømadapteren i Gold Wing strømforsyningen stikkontakt.
6 < p> Koble kassett adapter ledningen til holderen også, sett i kassetten inn i kassettspilleren. Plasser SKYFi inne i holderen, og slå den på. Den SKYFi vil motta et signal og produsere XM radio gjennom Gold Wing stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107265.html

Previous:
Next:

motorsykler