Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke din motorsykkel er Horsepower

Hvis du er mekanisk tilbøyelig, og ønsker å øke motorsykkelens hestekrefter, er det mange grunnleggende former for vedlikehold som vil øke motorytelse og få motorsykkelen beveger seg raskere. De fleste av disse prosedyrene vil også bidra til å øke gass kjørelengde også. Hvis du har de riktige verktøyene, mestre disse trinnene og utføre dem regelmessig kan bidra til å forlenge levetiden på motoren din. Du kan lagre en betydelig utgift på en butikk og holde motorsykkelen i topp stand ved å gjøre arbeidet selv. Du trenger
Skiftenøkkel
Oil
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Spark plug socket
Eksos
Eksosrør
Air filter
New gnist plugger
Ny tennplugg ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Still et avløp pan under oljen renne bolten og vri bolten mot klokken med en skiftenøkkel. La all oljen renne ned i pannen og vri bolten med klokken for å stramme den igjen. Finn din oljepåfyllingslokket og peilepinnen til høyre for motoren din. Skru av lokket og fyll tanken med olje til den når "Full"-linjen på peilepinnen. Start motoren og la den gå i fem minutter. Slå av motoren og la den avkjøles i fem minutter. Trekk ut peilepinnen og les av oljenivået. Hvis den ikke leser fullt lenger, legge mer olje for å kompensere etter behov.
2

Fjern boltene som fester eksosmanifold til motoren med stikkontakter. Trekk manifolden bort fra motoren og plasser erstatning eksosmanifolden ned på samme sted. Bolt det ned med stikkontakter til å holde den sikker.
3

unbolt festeboltene for eksosrøret tilkobling til rammen og eksosmanifolden. Skyv den opprinnelige røret og sett på nye eksosrøret på sin plass. Sett i boltene i omvendt rekkefølge.
4

Fjern holderen skruen i midten av luftfilteret dekselet på høyre side av motorsykkelen. Skyve dekselet av og trekk ut det gamle luftfilteret. Trykk på nytt luftfilter ned i huset og deretter sette på dekselet og fest det med festet skruen.
5

Endre ut tennpluggene og tennplugg ledninger koblet til motorblokk, håndtering hver og en på en gang hver for seg. Trekk endene av tennpluggen ut av tennpluggen og tennspolen deretter skru ut tennpluggen med Plugghetter. Kast støpselet og ledningen. Bolt den nye pluggen ned og fest endene av den nye ledningen inn pluggen og coilen. Erstatte alle de gjenværende plugger og ledninger på en lignende måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109782.html

Previous:
Next:

motorsykler