Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Bremser på en Yamaha 650

Yamaha V-Star og Virago 650 motorsykler bruke en kombinasjon av moderne hydrauliske bremser foran og en eldre tromme-stil bakbremsen. Selv om verken bremsesystemet er altfor komplisert, kan en ny motorsykkel eieren bli tatt bakk av arbeidet med å installere et nytt sett med bremseklosser eller sko. Flertallet av jobben kan utføres med vanlige håndverktøy. Men det er en motorsykkel-spesifikke heis eller jack nødvendig å endre bremsetrommelen sko. Det kan være lurt å vurdere å ha minst en del av arbeidet utføres av lokale Yamaha-forhandler hvis du ikke er riktig utstyrt. Du trenger:
Hylsnyckel 12 Ferieleiligheter, 14 og 32 mm kontakter
Bremse rengjøringsspray
Butikk håndklær
Bremseklosser
Plastikkslange
Container
Momentnøkkel 8 Ferieleiligheter, 10 og 12 mm fastnøkkel
Bremsesko
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
Front Brake Pad Installasjon
en

Fjern skruer å feste bunnen av bremsekalippernes på gaffelen, ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 12 mm tilslutning. Løft den nederste kanten av bøylen bort fra gaffelen beinet for å få tilgang bremseklossene.
2

Trekk den gamle bremseklosser og bremsekloss våren ut av bøylen. Rengjør skyvelære indre stempler med en brems rengjøring spray tørk av med en klut
3

Sett et stykke plast slangen over bøylen er lufteventil, plassert like over bremseslange , og kjøre den motsatte ende av røret i en liten beholder. Vri lufteventil en kvart omdreining mot klokken med en 8 mm fastnøkkel til å åpne ventilen. Trykk stemplene i bøylen med tomlene inntil de sitter helt. Vri lufteventil med klokken for å stenge ventilen, deretter fjerne slangen.
4

Plasser bremsekloss våren i bøylen, etterfulgt av de nye bremseklossene. Skyv bøylen over bremsen rotoren og installere caliper er bolter, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Stram caliper er boltene til 16 fot-pounds med en momentnøkkel.
Bak Drum Brake Shoe Installasjon
5

Skru av justeringsmutter fra bakhjulet er bremsestangen, ved hjelp en 10 mm fastnøkkel. Trekk ut splinten fra spenningen bar under bremsen trommelen med et par av nål-nese tang. Skru av spenning barens mutter og bolt med en 12 mm fastnøkkel og et 12 mm-kontakten.
6

Løsne mutteren fra venstre side av bakakselen med en 32 mm-kontakten. Løsne de fire boltene som fester bakhjulet endelige stasjonen til venstre side av svingarmen med en 14 mm-kontakten.
7

Løft motorsykkelen ut av bakken med en tjeneste heis. Plasser en skralle tie-down stropp på hver styret og stropp motorsykkelen til heisen for støtte. Skru den siste stasjonen bolter og bakakselen er lås mutter helt med en 14 og en 32 mm pipe, hhv. Trekk det bakre hjulet og siste kjøretur fra motorsykkelen.
8

Trekk akselen ut fra høyre side av bakhjulet. Trekk dekselet ut av bremsetrommelen og fjerne både bremsesko og fjærer. Rengjør den indre fôr av bremsetrommelen med en brems rengjøring spray. Tørk av med en klut.
9

Installer de nye bremseklossene og fjærer inn i bremsetrommelen. Plasser dekselet over bremsetrommelen.
10

Sett bakhjulet på motorsykkelen, etter omvendt rekkefølge. Trekk de sluttdrevskomponenter bolter og bakakselen lås mutter. Senk motorsykkelen til bakken. Stram boltene til 50 fot-pounds og aksel mutter til 60 fot-pounds, med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110293.html

Previous:
Next:

motorsykler