Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

GSX-R 600 Antall Problemer

The GSX-R 600 er en del av den siste iterasjon av GSX-R avstamning: den SRAD (. Suzuki Ram Air Direct) The GSX-R 600 er en mindre versjon av den 750 er laget spesielt å konkurrere i 600 Super Sport road racing klassen. I likhet med sine eldre søskenbarn, er det en pålitelig, men noen ganger pirkete sportssykkel. SRAD Forskjeller

problemer av GSX-R 600 i forhold til tidligere GSX-R er formet på en del av de tekniske forskjellene i SRAD linje, Suzuki tredje generasjon GSX-R. Håndtering og bryte er blitt vesentlig forbedret de tidlige "Slabbie" modeller, og andre generasjon "Slingshot" modeller. Den første generasjonen sykler tendens til å oppleve typiske tuning spørsmål om in-line fire sportbikes: start, tomgang, aspirere jevnt gjennom hele rev-range. Men problemene med SRADs, inkludert 600-tallet, mer ofte finnes i elektriske systemer og komponenter.
Displacement

Å være den minste (med unntak av Suzukis "pit-bike" GSX-R) av besetningen, har 600 mer panisk kraftutfoldelse enn sine større søsken. Den har tilstrekkelig mid-range makt, men krever at du flytter opp og ned gjennom girkassen å fullt ut dra nytte av sin makt.
Forgassere

GSX-R 600 vedtatt en svært pålitelig innsprøytningssystem 2001-2003. GSX-R er forgassere på de ikke-drivstoff-injisert modeller er utmerket. Imidlertid er de utsatt for standard-problemer for forgasseren. Sitte i lange perioder kan trenge rengjøring eller "ombygging". Dette vil skade ytelsen eller holde sykkelen fra å kjøre i det hele tatt. Etter moderat bruk eller slitasje, er det sannsynlig at de forgassere må synkroniseres for å opprettholde optimal ytelse.
Skifte Electronics

Du er mye mer sannsynlig å være isolere et problem med en elektronisk komponent i 600 og noen SRAD modell, enn tuning sykkelen tilbake til helse. Å ha en verkstedhåndbok og vite hvordan du skal bruke diagnostiske verktøy som en multi-meter for å isolere feil eller advare ut komponenter er kritisk. Vanlige syndere er utladningstid tenning [box], elektronisk kontroll modul, sensorer, brytere, likeretter, stator, spoler, kortslutninger og blåst sikringer
Modifikasjoner

. GSX-R vanligvis motta ytelse oppgraderinger. Mest utbredt er luftfiltre som øker strømme inn i motor-og ytelse eksos-systemer som øker strømmen ut fra motoren. GSX-R 600s er intet unntak. Men i motsetning til de eldre sykler, på grunn av sine ombord datamaskiner og sensorer, de er mye mer sannsynlig å ha elektroniske modifikasjoner som en Power Commander. Det er viktig å vite hvilke endringer sykkelen din har og om den har en Power Commander. Power Commander remaps fabrikkinnstillingene. Det endrer sykkelens baseline informasjon. Du kan ikke diagnostisere en motorsykkel som om det er lager når den har vært fysisk og elektronisk endret. (Se "Referanser" til elektroverktøy Commander tips.)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107874.html

Previous:
Next:

motorsykler