Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil for en 1999 Suzuki Katana

Suzukis Katana motorsykler, som en gang tjente som selskapets premiere race sykler, har et rykte for bunnsolid håndtering og komfort. Siden linjen erstatning av, GSX-R serien, har Katana blitt forvist til sport-touring plikter, en jobb som det oppnår med pålitelighet og komfort. Holde Katana kjørbar stand er en ganske enkel oppgave, forutsatt at du rutinemessig oppdatere sin motorolje. Men å finne den oljefilter og olje filler være vanskelig, siden begge elementene er skjult under Katana svingete karosseri. Likevel, bevæpnet med noen få verktøy, endre en Katana olje kan gjøres på et blunk. Du trenger
Phillips skrutrekker
Torxnyckelsats
bunnpanne
Cap-type olje filter skiftenøkkel
Stikknøkkel
Shop håndklær
trakt
Motorolje, 3 liter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på midten stå og starte motorsykkelen, slik at det å kjøre i fem minutter for å varme motoren olje. Stopp motoren og slå av tenningen når motorsykkelen har varmet opp til sin standard driftstemperatur.
2

Fjern den nedre kåpe fra motorsykkelen. Hver side av kåpen er sikret med fem Phillips skruer og en Allen hodet bolt. Fjern disse skruene og boltene med en stjerneskrutrekker og en unbrakonøkkel. Senk kåpen til bakken og skyv den ut fra under motorsykkelen.
3

Fjern oljen filler lokket fra høyre side av motorsykkelen. Med en stjerneskrutrekker, skru av filler lokket er monteringsbolten og trekk lokket bort fra motorsykkelen. Skru av oljepåfyllingslokket fra motoren og sett den til side.
4

inn en bunnpannen under motorens oljepluggen. Tappepluggen ligger på høyre side av motorens veivhuset. Fjern tappepluggen med en skiftenøkkel og la oljen renne helt. Bytt ut bunnpluggen når strømmen av olje har redusert til en tynn stråle.
5

Flytt bunnpannen til forsiden av motoren og plassere den rett under oljefilteret. Ved hjelp av en cap-type olje filter skiftenøkkel, skru av oljefilteret og kast den. Tillate noen gjenværende oljen renne ut.
6

Skru en ny olje filter på plass med hånden til den sitter godt mot motoren. Tørk bort eventuelle oljeutslipp med en klut.
7

Tilsett olje inn i motoren gjennom olje filler. Ved hjelp av en trakt for å unngå søl, hell opp til 3,1 liter olje i motoren. Tørk bort eventuelt søl med en klut og sett på oljepåfyllingslokket.
8

Sett Underkåpen, skyve det under motorsykkel og løfte den på plass. Fest kåpen til motorsykkelen ved å installere de fem Phillips skruene etterfulgt av singelen Allen bolt på hver side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106884.html

Previous:
Next:

motorsykler