Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Skritt for et oljeskift på en VTX Motorsykkel

VTX motorsykler er Honda bidrag til cruising motorsykkel linje. Honda tilbyr ulike modeller av VTX motorsykkel, inkludert VTX1800N ytelse sykkel, den VTX1800F sport cruiser og VTX1800T touring cruiser. Uansett hvilken modell du velger, oljeskift er fortsatt en av de viktigste aspektene i å forlenge motorens levetid. Forbered nødvendige forsyninger

Du trenger en momentnøkkel og en 17mm socket for å fjerne VTX motorsykkel bakre avløp bolt. Kontroller at du har et avløp pan og trakt for å fjerne og erstatte oljen. En VTX motorsykkel krever 3,9 liter olje. Honda anbefaler utstyr til olje, SAE # 80. Sørg for at du også har et nytt filter og to nye knuse skiver.
Tømming av olje

Plasser renne pannen under bakre avløp bolt. Fjern den bakre avløp bolt med momentnøkkel. La oljen renne ned i pannen. Erstatte knuse vaskemaskin og stram deretter bolten til 22 fot-pounds. Gjenta disse trinnene på forsiden drain bolt.
Endre Filter

Fjern oljefilteret. Du må kanskje bruke et filter socket å løsne den. Plasser renne pannen under filteret for å fange eventuelle gjenværende olje. Installer det nye oljefilteret til et moment på 20 fot-pounds.
Skifte olje

Bruk en trakt til å helle 3,9 liter ny olje inn i VTX. Når full, erstatte peilepinnen.
Kontrollere Peilepinne

Start VTX motorsykkel og la den gå i ca 3-5 minutter. Stopp motoren og la motorsykkelen hvile i ca 2-3 minutter. Ta ut peilepinnen og tørk det av. Sett peilepinnen, deretter fjerne den for å kontrollere nivået av oljen. Tilsett olje som trengs for å fullføre oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107962.html

Previous:
Next:

motorsykler