Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Brake Sko

Du presse din høyre hendel og det clanks mot gasshåndtaket. Jøss! Tid for å installere de nye sintrede HH pads. Installere bremseklosser på en motorsykkel er ikke en vanskelig oppgave, med mindre du faller under minuscule prosentandel av ryttere som må avfinne seg med trommelbremser. For det meste, er det en en til to slag, og du er tilbake på veien. Du trenger:
metriske stikkontakter
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en socket for å fjerne boltene som fester bremsekalippernes til gaffelen eller svingarmen. For bakbremsen, fjerne bøylen fra bakbremsen kobling.
2

Fjern plastinnlegget på toppen av bøylen som dekker toppen av bremseklossene.

3

Trykk ut splinten som holder større bremsekloss pinnen på plass. Skyv bremsekloss pin ut, holder fjærene slik at de ikke flyr over garasjen.
4

Skyv gamle bremseklossene ut og se etter unormale slitasje mønstre. Hvis en pad er slitt mer enn den andre, må du kanskje rense ut bøylen stempler.
5

Skyv nye bremseklosser i bøylen og skyv bremsekloss pin i, sikring av pads innenfor innsiden av bøylen. Skyv splinten tilbake i bremsekloss pin. Monter fjærene slik at elektrodene er jevnt fordelt.
6

Bytt plastinnlegget langs toppen av bøylen og feste bøylen til gaffelen eller svingarm. Dra bremsespaken og trykk på bakre bremsepedalen for å sørge for at calipers og pads er riktig installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106602.html

Previous:
Next:

motorsykler