Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Front Sprocket på en 98 Yamaha Warrior 350

The Warrior har vært medlem av Yamahas sport all-terrain vehicle lineup siden introduksjonen i 1987. Mens Warrior ble avviklet i 2004, det store antallet av disse maskinene gjør dem et vanlig syn på off-road stier og løyper. I motsetning utility-type ATV, som er kardandrift, bruker Warrior en kjede og tannhjul final drive som lar dets rytteren å raskt endre girutveksling ved å bytte ut én eller begge tannhjulene. Selv om forsiden tannhjulet holdes bak et deksel på venstre side av motoren, kan du erstatte den ganske raskt med bare et lite utvalg av verktøy. Du trenger:
12 mm fastnøkkel
10 mm socket
Ratchet
Flat skrutrekker
Punch
Mallet
20 mm socket
Sprocket låsebrikken
momentnøkkel
Bottle jack
Vis flere instruksjoner
en

Park Warrior og sett på parkeringsbremsen. Shift opp sendingen i første gir.
2

Løsne kjedestrammeren låsemuttere under bakakselen carrier på slutten av svingarmen, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Drei begge kjedestrammer bolter mot klokken fire eller fem omdreininger for å løsne kjedet. Snu hver bolt like mange, og holde telling av svingene.
3

Fjern den fremre tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren for å avsløre den fremre tannhjulet, ved hjelp av en 10 mm-kontakten og en skralle. Løft øvre del av kjeden av den fremre tannhjul. Kjedet skal løfte lett ut av tannhjulet. Hvis du ikke kan løfte kjeden, løsne begge kjedestrammere ytterligere to eller tre svinger og prøv igjen. Igjen, holde telle.
4

Flat de bøyde kantene på tannhjulet låseskive, ved hjelp av en flat skrutrekker eller en trøkk og klubbe. Fjern tannhjulet mutteren og låsebrikken, ved hjelp av en 20 mm-kontakten. Trekk sprocket off overføring mellomaksel.
5

Skyv den nye tannhjulet på mellomaksel, deretter settes kjeden over tannhjulstenner. Sett en ny låsebrikken over tannhjulet, deretter skru sprocket mutteren på plass. Stram mutteren til 50 fot-pounds, med en momentnøkkel. Bøy låsebrikken faner mot sidene av mutteren, med en flat skrutrekker.
6

Sett frontdekselet tannhjulet og stram skruene i dekslet til 7,2 fot-pounds. Ta til både kjedestrammere klokken samme antall omdreininger du brukte til å løsne kjeden.
7

Shift overføring av første gir og i fri. Hev de bakre hjulene på bakken, ved hjelp av en hydraulisk flaske jack plassert under bakakselen transportør. Plasser deg selv til venstre for ATV og rotere bakhjulene mens du løfter oppover på den nedre delen av kjedet, omtrent midtveis mellom begge tannhjulene. Stopp når du finner den strammeste sted på kjeden, der kjeden har minst mulig bevegelse.
8

Mål avstanden som du kan skyve kjedet oppover. Ideelt sett bør kjeden har 1,18 til 1,77 inches av bevegelse. Hvis kjedet har for mye FREEPLAY å skru begge kjedestrammere klokken en halv omdreining om gangen til kjedet slakk er innenfor det angitte området. Alternativt, hvis kjeden har for lite bevegelse, snu kjedestrammere mot klokken til kjedet er innenfor det angitte området.
9

Lavere bakhjulene til bakken. Stram kjedestrammeren låsemuttere til 20 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111818.html

Previous:
Next:

motorsykler