Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rengjøre innsiden av en motorsykkel Gas Tank

Innvendig rengjøring av din motorsykkel gasstanken kan forbedre sin funksjon hvis det er gamle, har rust og sediment oppbygging, og du begynner å se rester og skitt kommer gjennom drivstoffet ditt linje. Du kan gjøre en grunnleggende clean-out med en vask, eller du kan gjøre en full prosess med en tank syre og restaurering hvis du er villig til å sette tanken på hyllen for en stund. Du trenger
Crescent fastnøkkel
Pipenøkkel og stikkontakter
Skrutrekkere
1/4-tommers drivstoff linje, ca 3 meter
En motorsykkel tanken ren-og-Kreem kit
En pose full av små steiner eller klinkekuler
En gass ventil verktøy om nødvendig for din modell av motorsykkelen
Vis flere instruksjoner
en

Koble drivstoffslangen fra motorsykkelen forgasseren. Lede linjen ut slik at det renner inn i en container eller en bærbar gass kan. Sørg for å ha noen butikk håndklær hendig hvis du søler. Åpne gassventilen eller petcock ventil i bunnen av tanken for å tillate gassen å strømme. Holde den åpen før all gassen har rent ut av tanken i det bærbare kan. Husk å åpne gasstanken lokket slik at du kan se inn og bekrefte den er tom. Fullfør drenering og steng gassventilen. Tett bærbare kan og sette det til side.
2

Fjern gasstanken ved å koble den fra motorsykkelen rammen. Vær forsiktig så du ikke riper tanken med verktøy, spesielt hvis tanken har en fin maling jobb på den. Når frigjort, trekker tanken opp og av motorsykkelen rammen. Fjern drivstoff linje fra gass ventilen på bunnen ved hjelp av en skrutrekker for å frigjøre banjo klemmen som holder den på. Kast den gamle rør unna.
3

Se inni tanken og bekrefte det må rengjøres. Utfører en rask ren ved anvendelse av et løsningsmiddel slik som bensin eller parafin. Fylle tanken bare en femtedel full. Sørg for å gjøre rengjøringen i en åpen plass langt nær varme eller flamme. Swish væsken rundt kraftig. Når dette er gjort, hell det ut. Utføre en mer aggressiv rengjøring ved å helle en liten pose med småstein inn i tanken. Rist kraftig, slik at småstein å kutte ut noen løs rust og skitt inne i tanken. Hell skvulpe ut når du er ferdig og la tanken lufttørke.
4

Når tanken er tørket ut, ser inni og sørge for at det ikke er gjenværende rester eller skitt inne. Ta tørr tank og det sete på motorsykkelen ramme, sikre tanken med dens passende bolter. Sett på en ny lengde av drivstoffledningen til tanken gassventilen på bunnen. Hell ny bensin på tanken. Test tanken flyt ved at noe gass til å renne gjennom drivstoff linjen til en bærbar gass kan. Fullføre jobben ved å lukke gass ventilen igjen og kobler til drivstoff til forgasseren. Teste systemet ved å starte motorsykkelen og gjør at gasstrømmen fungerer og er riktig utført.
5

Prep motorsykkelen tank for lagring ved hjelp av en Kreem Kit, som kan kjøpes på de fleste motorsykkel butikker. Rens tanken med en sterk såpe og vann for å bryte opp all olje og bensin. Bruk klinkekuler eller små steiner og skvulpe dem rundt inne for å bryte opp rust. Tømme den og la den tørke. Hell i Prep En løsning fra Kreem Kit med varmt vann for å vaske igjen. Hell det ut og la det tørke. Nå hell i Prep B løsning fra settet og skvulpe det rundt til innsiden er godt belagt. Hell væsken i en lukket beholder som du kan ta til en farlig avfall fjerning nettsted. Hell i Kreem liner og frakk hele innsiden av tanken. Fullføre prosessen ved å helle den overskytende Kreem tilbake i en beholder for bruk i fremtiden. Når Kreem strøk er tørt, er tanken forseglet og kan lagres uten frykt for rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106933.html

Previous:
Next:

motorsykler