Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få TTR 125 Taller

Yamaha-aksjen TTR 125LV og 125l dirt bikes er forhåndsinnstilt på 30,5 inches høy på setet, som gir ca 10,4 inches bakkeklaring. Ryttere med lengre ben eller et lavere tyngdepunkt kanskje trenger mer bakkeklaring for å forhandle kulekjøring og når man kjører i dype riller. Du gjør sykkelen høyere og øke bakkeklaringen ved å justere forgaffelen forlengelse og svingarmen stilling ved bakhjulsoppheng. Jobben krever grunnleggende mekaniske ferdigheter, metrisk verktøy og hjelp av en assistent. Du trenger
Motorsykkel stativ eller tre blokker
Målebånd
metriske skiftenøkler
Shock skiftenøkkel
Metric socket og skralle
Swing arm verktøy
Vis flere instruksjoner
Forks
en

Heve sykkelen på en motorsykkel stand. Hvis et standpunkt ikke er tilgjengelig, heve sykkelen med tre blokker under nedre rammerør.
2

Mål vertikale avstanden fra trippel leir ved foten av styringsgruppen hodet til bakken.

3

Snu hakk justerbar i bunnen av gaffelen stammer klokken to omdreininger med et sjokk skiftenøkkel.
4

Mål avstanden fra akslingen til trippel klemme å fastslå økningen i gaffelen forlengelse. Maksimal økning er 1 til 1,5 inches. Hvis ønskelig, gjenta prosedyren og slå justerbar fullt mot klokken for maksimal forlengelse.
Swing Arms
5

Mål vertikale avstanden fra bakre aksel mutteren på undersiden av bakskjermen. Legg merke til målingen.
6

Løsne kjede-adjuster låsemutter med en metrisk skiftenøkkel. Drei regulatoren bolten mot klokken med fastnøkkel til å løsne kjeden. Dette gjør at de bakre swing armene helt ut under justeringen.
7

Fest en beregning skiftenøkkel til pivot-bolten til rett swing-arm hub som en sikkerhetskopi. Løsne mutteren på den motsatte enden av bolten med en beregning socket og skralle.
8

Spør assistent til å presse ned på fronten av sykkelen mens du slår pivot arm adjuster mot klokken med en sving -arm verktøyet. Finn swing armer og bakhjulet lavere mot bakken.
9

Fortsett å skru regulatoren som du sjekker dimensjon fra aksel mutteren på undersiden av bakre støtfanger. Maksimal justering er mellom 1,5 og 2 inches. Stram swing-arm pivot mutter med socket og skralle. Juster kjedet når sykkelen er av stativet eller tre blokker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111334.html

Previous:
Next:

motorsykler