Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en FLHT Handlebar

Harley-Davidsons FLHT Electra Glide er blant produsentens klassiske road sykkel design. Selv om teknologien har fortsatt å utvikle seg siden den første modellen rullet ut i 1996, håndtak-komponenter være relativt lik. Erstatte skadede styret eller installere en annen stil er ikke en komplisert jobb. Den gjennomsnittlige gjør-det-selv mekanisk med en grad av sikkerhet og standard verktøy kan erstatte styret på en FLHT motorsykkel. Du trenger
Hex fastnøkkel
Nylon bånd
Torx driver
Spray smøremiddel
plast sandwich bag
Tykke gummistrikk
Wire cutters
Show More Instruksjoner
Venstre Grip Assembly
en

Løsne og fjerne festeboltene på clutch hånd-spaken klemme med en sekskantnøkkel. Lagre boltene og det nedre parti av klemmen. Fest clutch kabelen til den øvre stammen av venstre gaffel med en nylon tie og la spaken henge suspendert.
2

Fjern socket boltene på venstre styret bryter forsamlingen med en torx. Separer de øvre og nedre partier av bryterhuset fra sykkelstyret. Sett boltene og boliger til side. Fest ledningene til øvre gaffel rør med en nylon tie og la bryterne til å henge suspendert.
3

Ta til venstre holke. Avhengig av type, løsne små festebolter og ta grep, eller spray innsiden kanten av grepet med smøremiddel og skyv den av barene for hånd.
Høyre Grip Assembly

4

Løsne og fjerne festeboltene på brems spak klemme med en sekskantnøkkel. Lagre boltene og det nedre parti av klemmen. Fest bremseslangen til den øvre stammen av høyre gaffel med en nylon tie og la spaken henge suspendert.
5

Fjern socket boltene på throttle-bryteren forsamlingen med en torx. Skyv montering av enden av barene. Fest throttle kabler og ledninger til øvre gaffel rør med en nylon tie og la gassen-bryteren forsamlingen til å sveve i løse luften.
6

Løsne og fjerne festeboltene på skivebremse reservoaret klemme med en sekskantnøkkel. Hold reservoaret i den ene hånden når du tar den nedre delen av klemmen under stolpene.
7

Tett reservoaret i en plast sandwich bag pakket med tykke gummistrikk. Fest reservoaret til den nedre delen av styringsgruppen hodet med to nylon bånd.
Styre
8

Løsne og fjern socket bolter på styret klemmen dekselet med en hex skiftenøkkel. Lagre dekselet og bolter. Fjern de resterende socket boltene på høyre og venstre håndtak klemmer. Løft styret ut av klemmen baser ved styrekrone.
9

Plasser erstatning styret i klemme baser. Senter barene hver vei. Fest de også med de lagrede klemmer og bolter. Justere plasseringen av barene før du strammer boltene sikkert med sekskantnøkkel. Fest klemmen og stram boltene godt til.
10

Skjær nylon bånd som holder skivebremse reservoaret til styringsgruppen hodet med avbitertang. Fjern gummistrikk og plastposen. Fest reservoaret på styret med den lagrede klemmen og bolter, noe som gjør at reservoaret er nivå i stedet for vippes forover eller bakover.
11

Skjær nylon tie på throttle-bryteren montering ledninger og kabler. Før de monterte på enden av den høyre bar for hånd, slik at når gassen kabler og ledninger er på undersiden av stolpene. Fest montering på styret med den lagrede klemmen og bolter.
12

Kutt tie holde venstre bryteren forsamlingen. Fest forsamlingen til venstre bar med den lagrede klemmen og bolter. Gjenta dette med clutch hendel og fest den til barer med den lagrede klemmen og bolter. Monter den lagrede grep på enden av venstre bar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111333.html

Previous:
Next:

motorsykler