Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du et bakhjul på en 1200 Goldwing

For de fleste er den vanskeligste delen av å fjerne og installere et bakhjul på en Honda Goldwing 1200 å finne ut hvordan å få hjulet ut av motorsykkelens endelige drivhjulene. Heldigvis er det ikke så vanskelig jobb som det ville se ut. Når bakakselen er fjernet, kan hjulet bare bli trukket ut av den siste stasjonen. Visse modeller, for eksempel utdanningen og Aspencade, ring for fjerning av venstre saddlebag og bakskjerm før du fjerner bakhjulet. Mens dette legger til arbeidet, er oppgaven en ganske grei affære. Du trenger 10 |, 12, 14 og 18 mm kontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Jack
Bungee ledninger
Momentnøkkel
Parts-spray
shop håndklær
Moly 60 fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern venstre saddlebag fra motorsykkelen. Åpne saddlebag lokk og fjerne festeskruene fra posen inni veggen, med en stjerneskrutrekker. Trekk saddlebag bort fra rammen litt, så nå rundt saddlebag og trekk ut støpslet fra motorsykkelens ledningsnett. Fjern fender er bolter med 10 mm-kontakten, og trekk bakskjermen bort fra rammen.
2

Løft motorsykkel på midten for å løfte bakhjulet ut av bakken. Støtte bakhjulet med en jekk plassert under svingarmen. Skru begge bakre støtdempere 'nedre bolter med 14 mm kontakten og pipenøkkel, og roter støtdempere ut av veien og knytte dem til rammen med bungee ledninger.
3

Løft bakhjulet med i kontakten til bakakselen er over høyre lyddemper. Skru av bakakselen er lås mutteren med en 18 mm-kontakten. Løsne akselen klype bolt på venstre side av svingarmen med et 12 mm-kontakten. Sett en skrutrekker inn i hullet på venstre side av bakakselen, deretter trekke akselen ut av svingarm bak rattet og bremsekalippernes braketten. Trekk krage ut mellom svingarmen og bøylen braketten.
4

Løft bremsekalippernes og braketten ut av bakhjulet og bremse rotoren. Støtte bøylen er braketten til rammen med en strikk ledningen for å unngå skade på bremsen linjen. Trekk hjulet vekk fra den endelige drivverket på høyre side av svingarmen og senk den ned på bakken.
5

Trekk krage ut fra venstre side av rattet. Spre et lag med Moly 60 fett på lagrene på begge sider av bakhjulet. Installere hjulet krage inn i hjulet. Vaske av motorsykkelens sluttdrevskomponenter utstyr splines, plassert på høyre side av svingarmen, med en deler rengjøring spray. Tørk av med en klut og smør kilene med Moly 60 fett.
6

Sett bakhjulet, bremsekalippernes og bakakselen på svingarmen, etter omvendt metode for fjerning. Stram bakakselen er nøtt til 69 fot-pounds med en momentnøkkel. Stram klype bolt på venstre side av svingarmen til 20 fot-pounds med et 12 mm-kontakt og en momentnøkkel
7

Løft den bakre svingarm og hjul med kontakten til den bakre støtdemper Foringer 'lavere mounts kan sikres mot svingarmen. Sett støtdemper festeboltene med en 14 mm-kontakten. Trekk til venstre bolt til 51 fot-pounds og rett bolt til 17 fot-pounds, med en momentnøkkel.
8

Sett bakskjermen på rammen. Stram fender er bolter med 10 mm stikkontakt. Hold venstre saddlebag mot motorsykkelens ramme. Skru saddlebag er skruer gjennom posen inni veggen og inn i rammen med en stjerneskrutrekker. Plugg saddlebag elektriske kontakten inn i motorsykkelen ledningsnett, lukk deretter saddlebag lokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110251.html

Previous:
Next:

motorsykler