Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

De Torque spesifikasjoner for en 2001 Indian Scout

Etter flere tiår og juridiske kamper, begynte indiske produsere motorsykler igjen i 1999. I 2001 ble den klassiske Scout linjen gjeninnført. 2001 Scout inneholdt en V-twin motor produsert av S & S og en fem-trinns girkasse. Scout også produsert en rekke tilbehør for denne sykkelen, inkludert saddlebags og frontruter. Offisiell Torque Spesifikasjon

Horsepower, slagvolum og dreiemoment indikerer en Motoreffekten. Hestekrefter er hvor mye arbeid en motor er i stand til å utføre. Fortrengning er den totale mengden av luft blåst av motoren. Dreiemoment er mengden av roterende kraft motoren produserer for å gjøre bilen gå fremover. 2001 Scout hadde et volum på 88 kubikk inches og en maksimal hestekrefter av 75 hk ved 5200 omdreininger per minutt. Men mange MC-produsenter ikke slippe en offisiell spesifikasjon for maksimalt dreiemoment. Indian ga ikke ut en offisiell tall for maksimalt dreiemoment på 2001 Scout.
Estimert Torque

I 2001 kjørte Sev Pearman og Victor Wanchena test Scout. Ifølge deres vurdering i mai 2001 utgaven av Minnesota Motorsykkel Månedlig, moment på denne sykkelen var ca 80 fot-pounds.
Dreiemoment ved maksimal Horsepower

Torque kan beregnes ved å multiplisere hestekrefter ved 5252, deretter dele de omdreininger per minutt. Denne formelen vil ikke gi maksimalt dreiemoment. Imidlertid vil den fortelle hvilken dreiemomentet når motoren er ved maksimum hestekrefter. I tilfellet med den 2001 indianerspeider, var momentet 75,75 ft-lbs. ved maksimal hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110209.html

Previous:
Next:

motorsykler