Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte tennplugger på en Gold Wing GL1200

En Honda Goldwing GL1200 er en stor motorsykkel med en 1200 ccm motor . Denne motorsykkel opererer med fire tennplugger installert på toppen av motorblokken. På noen Goldwing modeller , må dekkplater fjernes fra sidene av motoren for å tillate tilgang til tennpluggene . For å fullføre denne erstatning oppgaven , må du være kjent med motoren planløsningen i akkurat ditt Goldwing modell. Du trenger
Ratchet sett
Spark plug socket
Spark plug gapper
New tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern side plater som skjuler tennpluggen på høyre og venstre side av motoren , ved hjelp av skralle sett . Trekk sideplatene av motoren og ta ut tennplugg ledninger fra tennpluggene .
2

Koble Plugghetter til skralle og fjern tennplugger fra toppen av motoren. Plasser den tynne kanten av tennpluggen gapper mellom arm og pinnen av en ny tennplugg , slik at tallene på forsiden er vendt mot deg .
3

Snu gapper før det gir en avlesning på 0,28 i. Sett alle de nye tennplugger inn i motoren etter at du har gapped alle av dem til spesifikasjonen over . Stram den nye plug s til 12 fot - pounds , med momentnøkkel , og erstatte sideplatene på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107237.html

Previous:
Next:

motorsykler