Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljenivået i en 1998 Suzuki Savage

Regnes Japans første chopper-type motorsykkel da den kom i USA i 1986, de 652cc ensylindret Savage tilbys ryttere en kvikk og lett-å-ride chassis og styling som passer inn med utseendet på motorsykler som kommer fra Milwaukee. I motsetning til de amerikansk-laget V-twin-Harley-Davidson motorsykler, skjønt, kjennetegnet Savage en olje-nivå seglass som gjorde opprettholde sykkelen så lett som gjøre narr av den. Synet glass laget kontrollere oljenivået en smertefri prosess som ikke krever et enkelt verktøy. Instruksjoner
en

Start motorsykkel og la motoren gå på tomgang i fem minutter. Motoroljen vil varme som motoren går, noe som gir en bedre indikasjon på oljenivået. Stopp motoren og slå av tenningen etter at oljen er varmet. La motorsykkelen sitte i noen minutter for å sikre at oljen har rent ut av motoren.
2

Stå på høyre side av motorsykkelen og Crouch ned til du kan se oljekontrollindikatoren på høyre side av motoren, like over den høyre fot pinne. Ta tak i høyre håndtak og motorsykkelens ramme og trekke motorsykkelen ut av støtten sin. Hold sykkelen vertikalt.
3

Observer oljenivået stige som olje fyller synet glass. Seglasset har et sett med merker plassert nær toppen og bunnen av glasset, noe som indikerer motorens olje-kapasitet. Ideelt sett bør oljenivået ligge midt mellom begge merkene. Hvis oljenivået er nærmere bunnen mark, legg en liten mengde olje inn i motorens olje filler å heve oljenivået. Hvis oljenivået er nær toppen mark, bruk en håndpumpe til å suge små mengder olje ut fra olje filler.
4

Set motorsykkelen på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107036.html

Previous:
Next:

motorsykler