Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Slip på en Eksos

En slip-on lyddemper er en populær ettermarkedet oppgradering tilgjengelig for de fleste motorsykler på markedet i dag. Slip-on lyddempere er ment som direkte erstatning for motorsykkelens lager skjerf, noe som gir en forbedring i ytelse, lyd og utseende på maskinen uten behov for omfattende arbeid og kostnader forbundet med en full eksosanlegg erstatning. Generelt er slip-on lyddempere enkelt installeres på en motorsykkel med grunnleggende verktøy og litt modifisering. Sette av minst en time å fullføre installasjonen. Du trenger
Phillips skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Pipenøkkel og stikkontakter
Slip-on lyddemper kit
Høy temperatur silikon
Vis flere instruksjoner

en

Fjern eventuelle karosserideler fra motorsykkelen som nødvendig for å få tilgang til eksospotte og sin mid-pipe, røret som forbinder skjerf til header rørene. Bruk en skrutrekker eller umbraconøkkel for å fjerne festeboltene fra karosserideler. Still karosserideler til side.
2

Løsne skruene som fester lyddemperen støtte stroppen til motorsykkelens ramme med en pipenøkkel. Trekk i stroppen bort fra rammen og ut av lyddemperen, hvis mulig.
3

Finn klemmene som fester eksospotte og mid-pipe sammen. Løsne lyddemperens klemmen med en Phillips skrutrekker og dra lyddemperen ut av mid-pipe. Løsne mid-rørets klemme med en Phillips skrutrekker og dra midten av røret ut av overskriften rør.
4

Spre et tynt lag med høy temperatur silikon rundt spissen av den nye mid- rør følger med slip-on lyddemper. Skyv mid-pipe inn i header rørene. Stram mid-pipe klemme løst med en stjerneskrutrekker.
5

Spre et tynt lag med høy temperatur silikon rundt spissen av slip-on lyddemper i innløpet. Skyv lyddemperens innløpet til midten av røret. Stram lyddemperens klemmen løst med en stjerneskrutrekker.
6

Skyv støtte stroppen på slip-on lyddemper. Monter støtten reimen til motorsykkelens ramme med en pipenøkkel. Stram remmen er bolt løst.
7

Juster posisjon for slip-on eksospotte og mid-pipe før de er justert og ikke røre motorsykkelens bakhjul, svingarm eller suspensjon. Stram støtte stroppen bolt og eksos klemmer helt. Installer eventuelle karosserideler fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107458.html

Previous:
Next:

motorsykler