Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Speedometer Kabel på 1984 Nighthawk

På begynnelsen av 1980-tallet, oppdatert Honda bildet av sine høyt skattede CB serien motorsykler. Flyttes bort fra de runde frontlyktene brukt på tidligere CB modeller, ble den nye CB650 Nighthawk utstyrt med en særegen rektangulær frontlys. Dessverre, det samme frontlys ble også en plage når kabelen-drevet speedometer nødvendig reparasjon. Mens erstatte en skadet kabel er ganske lett, finne ut hvordan du får bak frontlys å få tilgang til speedometer igjen mange ryttere klør seg i hodet. Fjerne frontlys er enklere enn det ser ut og gjør bytter speedometer kabelen til en lek. Du trenger
Torxnyckelsats, metriske
Tenger
Replacement speedometer kabel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Allen hodet bolter som fester frontlys forsamlingen til forgaffelen med en 8 mm unbrakonøkkel. En bolt på hver side sikrer frontlys forsamlingen. Trekk frontlys forsamlingen vekk fra sine braketter og trekk av ledningsnettet fra begge frontlys pærer. Sett frontlys forsamlingen til side.
2

Fjern den opprinnelige speedometer kabelen med en tang for å løsne kabelen mutteren. Trekk kabelen ut av speedometer og selv om forgaffelen. Ta oppmerksom på hvor kabelen ble rutet til speedometeret.
3

Følg speedometer kabelen til girkassen på forhjulet. Løsne kabelen mutteren med en tang og trekk kabelen fri fra girkassen.
4

Sett den firkantede enden av kabelen inn i forhjulet girkassen og trekk kabel mutteren med et par av tang. Rute den nye kabelen til speedometeret, etter den opprinnelige kabler banen. Sett den rillede enden av kabelen inn i speedometer og trekk kabel mutteren med en tang.
5

Koble lyspærer til ledningsnettet og skyv frontlys forsamlingen inn monteringsbrakettene. Sett inn og stram 8 mm Allen hodet bolter løst. Juster den vertikale mål av frontlys og stram Allen boltene helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106986.html

Previous:
Next:

motorsykler