Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer motorsykkel Styre

Stilen på styret som du installerer på en motorsykkel er ansvarlig for en stor del av det generelle utseendet på sykkelen. Velge riktig styret er en viktig del av motorsykkelen tilpasning. Styre påvirke hvordan en sykkel håndtak, og hvor behagelig det er å ri. Å vite forskjellene mellom de tilgjengelige alternativene for styret er nøkkelen hvis du er interessert i å tilpasse din nåværende sykkel, eller å bygge en tilpasset helikopter. Standard Cruisers

Cruiser styret utvide mot rytteren. De fleste opsjoner på den japanske produsenten "cruiser" class sykler ville bli klassifisert som cruiser styret. Mange av aksjen Harley Davidson styret også faller i denne kategorien. Disse typer barer er utformet med komfort av rytteren som topp prioritet. Riser kits brukes til å justere stengene til de mest behagelig høyde for rytteren.
Ape Hengere

Ape kleshengere utvide høyt over nivået på sykkelen. Dette plasserer armene i en høyere og bredere posisjon enn med andre barer - som er hvordan de fikk navnet "Ape hengere." Du kan velge fullt utvidet ape kleshengere, eller mini ape hengere. Mini-modellene vil ha en mye lavere høyde på stolpene. Mange stater har lover som regulerer høyden på ape kleshengere, så sjekk din lokale forskrifter før du installerer et sett på sykkelen din. Ape hengere er den mest populære stil av styret på helikoptre.
Drag

En dra baren er et annet populært alternativ i helikopteret verden. Barene koble til trippel treet og deretter utvide litt bakover mot føreren. Rytterens grep er smal og lav. Disse linjene er favorisert av de som leter etter en aerodynamisk og aggressiv kjørestilling. Noen drar barer har en høydeforskjell, men det er vanligvis ganske svak. Jobbe
Clip-ons

Clip-ons godt på ulike stiler av sykler. Clip-ons er ikke forbundet med en bar som andre stiler av styret. I stedet hvert håndtak klipp direkte til gaffel røret. Mange sport sykler har clip-on styret. Tim Kessel, som skriver for nettsiden All About Bikes, talsmenn sterkt velge for clip-ons når du tilpasser en kafé racer. Noen clip-ons er justerbar. Dette sikrer at du ikke trenger å ofre komforten på turen din for stil.
Clubman

Clubman styret blir sett på kafé syklistene. De projisere en gammel skole eller vintage look når installert på en sykkel. Clubman barer feste til toppen av triple treet og skrå håndtakene ned og mot rytteren. En Clubman-stil grep vil posisjonere hendene lavt og tett inntil kroppen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108338.html

Previous:
Next:

motorsykler