Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Haul jeg min motorsykkel med bilen min?

Å riktig hale motorsykkelen trygt å bruke bilen, må du ha en trekkrok og brems tilkoblinger installert på din bil. Du vil være i stand til å ha disse to elementene installeres når som helst slepe-og haling etablering. Kostnaden ved å ha den stikk og tilkoblinger installasjon vil variere og avhenger av slepekapasitet at kroken kan støtte. Når du har installert stikk og brems tilkoblinger på bilen din denne prosessen er enkel. Du trenger
Motorsykkel trailer, fire meter etter seks meter
Hengerfeste
bremsetilkobling
4 skralle stropper
Vis flere instruksjoner
1

Trekk motorsykkel tilhengerens kontakt armen til trekkrok. Sett kontakten på tilhengeren armen over ballen på tilhengerfestet og trykk ned til armen låses på ballen. Koble bremsen kontakten på bilen med bremsen kontakten på tilhengeren. Pumpe bremsene for å sikre at bremselysene virker.
2

Roll motorsykkelen på tilhengeren slik at den fremre dekk er mot metall rail nærmest bakre støtfangeren på bilen. Koble den ene stroppen til hvert håndtak og koble hver ende av stropper til metall forankringspunkt på tilhengeren gulvet. Stram stroppene som bruker stramme håndtaket på skrallemekanismen.
3

Koble den ene stroppen på hver side av bakakselen. Koble hver ende av stroppene til festepunktene på tilhengeren gulvet. Stram stroppene på samme måte som du strammet de fremre stroppene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107219.html

Previous:
Next:

motorsykler