Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg installerer en K & N luftfilter for en Suzuki Boulevard C50T?

Air filtre på en motorsykkel bidra til å holde smuss, rusk og skitt fra å komme inn i motoren. Du bør installere frisk luft filtre som en del av vanlig vedlikehold prosedyre. Visuelt sjekke luftfilter hver 25.000 miles og endre den hver 50.000 miles. Skifting av luftfilteret på din Suzuki Boulevard C50T er en rask, enkel prosedyre. Du trenger bare en umbraconøkkel og et nytt filter for å fullføre jobben. Du trenger
K & N luftfilter, delenummer SU-8001
unbrakonøkkel
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Finn luftfilterdekslet på din Suzuki Boulevard. Det er på høyre side av motoren, bak krom deksel.
2

Roter luftfilteret bunnpluggen i mot klokka. Dette vil være en liten plugg på siden luftfilterdekslet. Hvis det er noen luft fanget i luftfilteret kammeret, vil det bli gitt ut når du gjør dette. Sett pluggen tilbake på plass når du er ferdig å slippe luften.
3

Bruk en umbraconøkkel for å fjerne de to skruene som holder dekselet til luftfilteret på. Du kan også fjerne disse i mot klokka måte. Sett disse skruene på et trygt sted.
4

Grab filteret og trekk det av. Ta av dekselet pakningen til også. Dette vil være en gummi brikke som sitter på toppen av luftfilteret.
5

Trekk luftfilteret ut og legg den til side. Rengjør innsiden av filteret forsamlingen med en fille.
6

Ta den nye K & N filter ut av esken og sette den på innsiden av filteret forsamlingen. Sett pakningen tilbake på toppen av filteret og skifte filter dekselet.
7

Bruk umbraconøkkel for å sikre skruene tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110311.html

Previous:
Next:

motorsykler