Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Lover på å kjøre motorsykkel

Å kjøre en motorsykkel, hvis det gjøres på en sikker og ydmykt, er en hyggelig form for transport. Hver statens motorsykkel kjøring lover variere litt fra den neste, men alle lover er på plass for å ivareta sikkerheten for sjåfører på landsbasis. Ingen motorsykkel loven er for trivielt å ense. Det er viktig å være kjent med ridning lovene i staten fordi bøtene er dyre og konsekvensene av ikke å kjøre så trygt som mulig er stor. Sikkerhet Gear
mer sikkerhetsutstyr du bærer, jo bedre.

Å operere en motorsykkel på veiene, må sjåførene bruke hjelm hvis under 21 år i Texas, Florida, South Carolina, Kentucky og Rhode Island. I de fleste stater, deriblant California, New York og Georgia, må alle bruke hjelm. I mange andre land, deriblant Colorado, New Mexico og Oklahoma, ryttere under 18 år må bruke hjelm. Selv om lovene kan variere i staten, er det alltid en god ide å bruke hjelm.

I alle stater, må du bruke briller i off-road kjøring.
Lights
med

dagtid og nattestid frontlysene er nødvendig for motorsykkel sjåfører, ifølge American Motorcycle Association. Fordi de er mindre i størrelse enn de fleste biler, motorsykler er vanskeligere å se kommer, så frontlys regelen gjør dem mer synlige for førere av andre kjøretøy. Unntaket er hvis motorsykkelen ble produsert før 1975.

Rules of the Road

Motorsykler er like mye en del av flyten av trafikk som en bil eller lastebil, så motorsykkel sjåfører må følge alle regler som gjelder for biler og lastebiler - med unntak av de som er nevnt ovenfor. Dette omfatter registrering og inspeksjon lovene i staten og de drivende regler for staten.

Syklister som tror de er over reglene i veien og veve inn og ut av trafikken er de som får inn alvorlige ulykker . Sikkerhet er av største betydning i å kjøre motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106983.html

Previous:
Next:

motorsykler