Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tune en Honda CB350F Motorsykkel

The Honda CB350F er lik mange andre firesylindrede motorsykler produsert av Honda i begynnelsen av 1970-tallet. Med en enkel overliggende kamaksler, batteri poeng tenningssystemet, og fire Venturi forgassere, tar en fullstendig melodi av motorsykkelen litt tålmodighet og noen spesielle verktøy. Imidlertid vil en grundig tune up gjort riktig føre til jevnere tomgang, bedre akselerasjon og bedre drivstofføkonomi. Resultatene vil være verdt tiden og innsatsen som kreves. Du trenger
Air filter
Tennpluggnøkkel
tennplugger
Skrutrekkere
Valve justering verktøy
Bladmått
Test lys
Timing lys
Forgasser vakuummålere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern drivstofftanken og setet. Dette vil gi enklere tilgang til tennpluggene og ventiler. Ta av luftfilteret dekselet og inspisere luftfilteret. Skift ut filteret hvis det er skittent, eller rengjør den hvis du har en gjenbrukbar K & N stil filter eller et skum typen filter. Aldri melodi med et skittent luftfilter.
2

Fjern de gamle tennpluggene, og erstatte dem med nye. Mens du gjør dette, inspisere tennplugg ledninger. Hvis isolasjonen ser ut til å sprekke, eller plugg støvler er slitt, bytt dem ut med nye.
3

Følg instruksjonene i din reparere manuell justere ventiler, både innsug og eksos. Juster ventilene en sylinder av gangen, og deretter reinspect alle av dem når justeringene er fullført. Ventilklaring bør være i 0,016 til 0,019 tommer serien, målt med bladsøker. Løse ventiler kan forårsake motorstøy, og kan til slutt føre til skade på ventiler selv. Ventilklaringen som er for stramt kan resultere i tap av makt, og til slutt skade på motoren.
4

Fjern punktene dekke på høyre side av motorsykkelen, og inspisere poeng. Inspisere gnist advancer plate bak punktene plate samtidig. Hvis fjærer eller sko vise tegn på slitasje, erstatte dem. Bytt punktene hvis kontaktene viser noen pitting eller slitasje. Angi punktet gap. Bruke bladsøker og instruksjonene i manualen, bestemme punkt gap og timing. Hvis din motor har høy kjørelengde, kan det være nødvendig å fremme timing litt for å få motorsykkelen kjører bedre.
5

Synkronisere forgassere. Ved hjelp av vakuum målere og de prosedyrer som er beskrevet i manualen, sørge for at alle forgassere trekker samme mengde motor vakuum. Denne fremgangsmåten hjelper mye med jevne tomgang og akselerasjon. Sjekk vakuum trekker på både idle og ca 2500 RPM.
6

Monter motorsykkel, og ta det for en prøvetur. Lytt etter tikkende lyder som kan tyde ventiler har løsnet, eller misfires som kan tyde på en løs plugg ledning eller pints som må re kalibrert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110529.html

Previous:
Next:

motorsykler