Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik lader en elektrisk motorsykkel batteri

Motorsykkel batterier er små og miste elektriske ladninger enkelt. Over tid, hvis en motorsykkel ikke drives på en ukentlig basis, mister batteriet sitt elektrisk ladning helt. Holde en motorsykkel batteri ladet utvider lagringsenhet lange levetid. Fullstendig utlading et batteri flere ganger vil permanent skade den. Vedlikeholdslading en motorsykkel batteri er ofte bedre enn å forsyne den med en høyere strømstyrke for opplading. Vedlikeholdslading eliminerer rask anvendelse av elektrisk strøm til enheten, som kan koke ut elektrolytten, eller syre, material. Du trenger
Destillert eller deionisert vann
Trickle batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Ta batteriet ut av motorsykkelen ved hjelp av metoden som anbefales av motorsykkelens produsenten. Ulike fabrikater og typer motorsykler vil ha ulike posisjoner og montering metoder for batteriet. Ikke lad batteriet mens det fremdeles er installert på motorsykkelen.
2

Sett batteriet på et flatt og fast underlag i et godt ventilert område.
3

Fjern alle de enkelte celle topp caps. I de fleste tilfeller er det seks hetter på et 12 volts batteri. Kontroller væskenivået i hver av de seks celler. Legg destillert vann eller avionisert vann til nivået av det nedre plastringen indikator inne i hver battericelle. Sett lokkene tilbake inn i hver celle. Ikke stram caps på plass.
4

Koble den røde klemmen fra batteriladeren til den positive (+) batteri kontakt. Fest den svarte klemmen fra batteriladeren til den negative (-) batteri kontakt
5

Plugg batteriet vedlikeholdslading lader til en strømkilde for å lade batteriet.. I de fleste vedlikeholdslading lader applikasjoner, indikerer et rødt lys lading og det grønne lyset indikerer strøm brukes fra strømkilden. Blinkende lys indikerer et problem. Sjekk med batteriladeren er produsent for den enkelte lading koder. Når det røde lyset slukkes, er batteriet ladet.
6

Fjern strømkilden fra batteriladeren. Trekk klemmer fra batteripolene. Stram de enkelte cellepropper. Plasser batteriet tilbake på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107367.html

Previous:
Next:

motorsykler