Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en No-Cut Frame Slider på en 2008 Suzuki GSXR 750

Frame glidere tilby en billig form for beskyttelse for din Suzuki GSX-R 750 dyreste komponent ... rammen. Dessverre, installere et sett med ramme glidere vanligvis innebærer å kutte hull i plast karosseri av motorsykkelen. Hvis det gjøres riktig, vil avslutningen av motorsykkelen skal unmarred. Dette tar imidlertid en viss grad av dyktighet for å oppnå. For å lette hodet av mange GSX-R ryttere, ingen snitt glidere er tilgjengelig. Som består av et sett med Delrin pucker montert å oppveie plater som festes rundt sykkelens Fairings, disse ramme glidere tilby beskyttelse uten å kutte i karosseriet. Du trenger
unbrakonøkkel eller socket satt
Hex hodet socket satt
Stikknøkkel
Thread-låselim
Vis flere instruksjoner
1

Monter ramme glideren plater ved å skyve cup avstandsstykker på plass. Det bør være to avstandsstykker per plate. Påfør en dråpe gjengelåsingslapp lim på gjengene avstandslegemene bolter. Bruk en unbrakonøkkel eller pipenøkkel å skru boltene gjennom platen og inn i avstandsstykker.
2

Fjern midten Fairings fra begge sider av motorsykkelen. Bruk en unbrakonøkkel eller pipenøkkel til å skru av kåpe bolter og trekke kåpen bort fra rammen.
3

Løsne høyre motor stud klype bolt med en pipenøkkel. Skru av motoren stud og fjerne det. Plasser høyre platen mot rammen og fest den med en socket cap bolt. Sett motoren stud gjennom bunnen av platen og skru med en pipenøkkel.
4

Løsne venstre motor stud klype bolt med en pipenøkkel. Skru av motoren stud og fjerne det. Skyv inkludert aluminium skiven på den gjengede enden av kontakten cap bolt og plasser venstre platen mot rammen. Stram hetten fra stussen bolten til platen til rammen. Sett motoren stud gjennom bunnen av platen og skru med en pipenøkkel.
5

Sett de midterste Fairings bort på motorsykkel. Monter rammen glideren pucker til platene, plassere den lenger pucken på venstre side av motorsykkelen. Hver pucken har en laftet del for å vikle rundt Fairings. Juster hakket slik at pucken ikke vil ta kontakt med motorsykkelens karosseri. Påfør en dråpe gjengelåsingslapp lim på gjengene festeboltene og stram med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106917.html

Previous:
Next:

motorsykler