Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Tilbake Bremser på en ZX636

En skrikende lyden som kommer fra bakhjulet mens oppbremsing er vanlig symptom på en utslitt sett med bremseklosser. Heldigvis, endre de bakre bremseklosser på en Kawasaki ZX636 sport sykkel er en ganske enkel oppgave som kan oppnås med bare noen få håndverktøy, takket være den relativt enkle utformingen av motorsykkelens bak-bremsesystemet. Forvent jobben å ta minst en halv time. Men avsatt ekstra tid hvis dette er ditt første forsøk på å opprettholde din motorsykkel. Du trenger
14 mm fastnøkkel
Shop håndkle Side 8 mm Allen socket
Stikknøkkel
Needle-nese flerlagt
flat skrutrekker
Replacement bremseklosser

Vis flere instruksjoner
en

Løsne den bakre bremsekalippernes sin slange, ved hjelp av en 14 mm fastnøkkel til å løsne slangen sin banjo bolt, skru deretter inn skruen løst mot bøylen. Dette vil gi bremseslangen med ytterligere fleksibilitet for å unngå skade på slangen. Bruk en klut til umiddelbart å tørke vekk bremsevæske som kan ha lekket ut fra slangen og banjo bolt.
2

Fest en strikk ledningen til høyre passasjer foten pinne. Fjern de to bolter som fester bak målepunktet til svingarm og trekke bøylen av bakre bremse rotoren. Støtt bakre caliper med strikk ledningen for å forhindre skade på bremseslangen.
3

Bruk et par nål-nese tang til å trekke ut hårnål klipp fra bremsepedalen-pad pin på sentrum av den bakre bøylen. Skyv bremse-pad pin ut av den bakre caliper og trekk ut bremseklossene og deres oppbevaring klippet.
4

Trykk på caliper indre stempler i bøylen bolig med en flat skrutrekker. Sett oppbevaring klippet i bøylen. Skyv stempelet-side bremsekloss i første, justere puten sin faner med oppbevaring klippet borevindu, og sett de resterende bremsekloss.
5

Trykk brems-pad pinnen inn i bakre caliper og gjennom hull på bremseklosser fanene. Fest brems-pad pin ved å sette hårnål inn i hullet på den motsatte enden av pinnen.
6

Skyv den bakre bøylen over bakre bremse rotoren. Fest målepunktet til svingarmen braketten, sette inn og strammer de to bolter med en 8 mm Allen socket. Løsne bremsen-slangen banjo bolt med en 14 mm fastnøkkel og re-posisjon bremseslangen som nødvendig for å hindre at slangen fra bindende. Stram banjo bolt helt.
7

Prime bakbremsen, pumping bakre bremsepedalen gjentatte ganger for å gjenoppbygge hydraulisk trykk i bremse krets. Stopp når bremsepedalen krever et fast trykk for å låse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107178.html

Previous:
Next:

motorsykler