Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Front bremseklosser på en 2002 Yamaha Roadstar

Selv om det finnes flere modeller i Yamahas 2002 linje av Roadstar motorsykler, de alle avhengige av sine foran bremseklosser å bremse raskt og effektivt. Endring av bremseklossene på disse motorsykler er en relativt smertefri oppgave som kan utføres med enkle håndverktøy i løpet av kort tid. Men ta deg tid til å rengjøre og inspisere bremsekalipere og rotorer for å hindre andre problemer fra å bli et problem nedover veien. Du trenger
12 mm fastnøkkel
6 mm Allen socket
Stikknøkkel
Aerosol bremse-rensing spray
Håndklær
flat skrutrekker
Replacement bremseklosser

Vis flere instruksjoner
en

Fjern refleksene fra forgaffelen. Dette trinnet er bare nødvendig for Roadstar 650 modeller. Ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel, fjern de to skruene som fester reflektorer til forgaffelen bena. Trekk reflektorer bort og sett boltene tilbake i gaflene, stramme boltene løst å sikre bremse-caliper parentes.
2

Fjern den fremre bremsekalippernes fra sin monteringsbrakett, ved hjelp av en 6 mm Allen-kontakten for å skru av caliper er bolter. Skyv bøylen fra braketten. Ved hjelp av en strikk ledningen, henge bøylen fra styret. På dette punktet, vil bremseklossene fortsatt være knyttet til bøylen er festebraketten.
3

Trekk bremseklossene av festebraketten og foran bremse rotoren. Fjern metallskjerming fra baksiden av bremseklossene og våren klipp fra de øvre og nedre kant av putene. Kast de gamle bremseklossene.
4

Kontroller bremsen rotoren tilstand, ser spesielt for striper eller hakk på rotoren overflate som har blitt skapt av utslitte bremseklosser. Hvis rotoren er skadet, må den byttes ut.
5

Rengjør innersiden av bøylen, våren klipp og skjold med en aerosol brems-rensing spray og tørk av med et rent håndkle. Inspisere bøylen etter tegn på lekkasjer rundt slangekuplinger og rundt de indre stemplene. Se også etter korrosjon oppbygging eller arrdannelse rundt eller på stempelet selv. Hvis bøylen eller dets stemplene er skadet, kontakt din lokale Yamaha-forhandler eller motorsykkel-reparasjon spesialist for å få caliper ombygd eller erstattet. Hvis bøylen ikke vises skadet, trykker du på caliper indre stemplene tilbake i bøylen kropp for hånd.
6

Slip fjærklemmene tilbake på bøylen er festebraketten og plassere metallskjerming over baksiden av de nye bremseklosser. Monter bremseklossene på bøylen er festebraketten.
7

Skyv bøylen over bremseklossene og braketten. Sett inn og stram til caliper er bolter med en 6 mm Allen socket. Fjern reflektorfordypnin bolter fra gaffelen og feste reflektorene til forgaffelen. Stram reflektor bolter med en 12 mm fastnøkkel.
8

Gjenta på den gjenværende fremre målepunktet. Når bremseklossene på begge målepunkter har blitt erstattet, prime frambremsen krets. Trekk den fremre bremsehendelen på gjentatte ganger i sakte, selv bevegelser for å gjenoppbygge forbremsen hydrauliske trykket. Stopp når et fast trekk er nødvendig å trekke inn bremsehendelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107177.html

Previous:
Next:

motorsykler