Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik importerer BsAs

BSA motorsykler ble godt kjent i England og resten av Europa i flere år, med noen modeller selv gjør det over dammen til Amerika i 1960 gjennom forhandler nettverk. Importere disse vintage motorsykler i USA i dag er en enklere prosess enn å importere biler som aldri var ment for amerikanske veier, men det er fortsatt en rekke juridiske smutthull som du må hoppe til lovlig og trygt importere disse motorsykler til USA. Du trenger
US Customs danner
Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt et rederi i landet du kjøpte motorsykkel og ordne for sykkelens levering til avsender. Sykkelen må være rengjort og i kasse, og deretter fant et sted innenfor en container. Det må være fri for smuss, edderkopper og insekter når den kommer i havn. Når du gjøre avtaler med avsender, vil de gi deg en container nummer som du bør notere. Selgeren kan også gi deg beskjed når den nye motorsykkelen kommer i sin anløpshavn. .
2

Plan for motorsykkelen til å bli inspisert av US Customs før det er lov å komme inn i landet. På dette punktet, kan det være nyttig å leie en kommersiell tollagenten å håndtere byråkrati involvert med å få BSA gjennom tollen, spesielt hvis du ikke kan være der i person. De vil trenge kopier av noen papirer du måtte ha i sin besittelse, blant annet en regning for salg eller tittel, og eventuell eksport papirer fra det landet som motorsykkelen blir eksportert.
3

betale importavgift avgiften på salgsprisen av motorsykkelen.
4

Ordne for motorsykkelen til å bli plukket opp av en lastebil fraktselskapet og sendt fra havnen til hjemmet ditt hvis det er for langt unna for deg å plukke opp BSA selv. Motorsykkelen vil forbli i kasse som den ble levert i. Hvis du har et sted der du kan ha motorsykkel dock sendt, vil det gjøre prosessen mye enklere. Hvis ikke, sjekk med lastebil avsender å være sikker på at de har en måte for deg å få motorsykkelen på baksiden av lastebilen når den kommer.
5

Fyll ut EPAs skjema 3520-1 , et utslipp clearance form, og deretter en Department of Transportation HS-7 sikkerhetsavstand skjemaet. Beholde alle papirene du fikk med BSA, inkludert titler, regninger for salg og last, og all import papirene du har fått så langt fra rederiet og skikker. Du trenger denne informasjonen når den tid kommer til å registrere og tittel BSA som en amerikansk motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111350.html

Previous:
Next:

motorsykler