Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel ventiljustering Specs

overliggende kamaksler systemer er nesten synonymt med motorsykkel ventiler. Det finnes noen få unntak. Noen sykler fortsatt bruke støtstenger. Ducati bruker en fundamentalt annerledes overhead ventil, kalles en Desmodronic ventil, og to-taktere har port ventiler. Hver av disse unntakene er sjeldne. Så, hvis du snakker om motorsykkel ventil justering, er du sannsynligvis snakk om et typisk, enkel eller dobbel, overhead cam system. Ventil Justeringer for firetakts motorsykler

En fire-takts motor har fått navnet sitt fordi det stempelet har å gjøre fire slag for hver strøm slag --- slag der det brenner, et gass /luft blanding , som smeller stempelet ned, blir veivakselen og leverer brukbare strømmen til drivverket.
The Four Strokes

Etter at strømmen slag (der gass /luft blanding combusts og stempelet blir skjøvet ned), stiger stempelet, og blåser det brukte avgassene ut av eksos-porten (e). Stempelet senkes deretter, og trekker inn en frisk tilførsel av gass /luft-blanding; så den stiger igjen, presse sammen blandingen til å bli antent. Så, fire slag er: 1 - makt; 2 - eksos, 3 - inntaket, og 4 - komprimering. Denne syklusen av slag krever timing

ventiltider

Ventiler utføre viktige oppgaver i løpet av disse fire slag:. De åpner innsugningsventilene, la en frisk gass /luft kostnad inn i forbrenningskammeret, og lukk deretter, de også åpne eksos port, slipper de brukte avgassene, før du lukker og forsegles i forbrenningskammeret. Og de gjør hver av disse tingene på nøyaktig riktig tidspunkt, men bare hvis ventilene er riktig justert.
Connection

Pistons og timingen av ventiler åpning og lukking er koblet til, de to beveger seg i konserten. Stempelet er forbundet med stempelstangen, som er koblet til veivakselen, som kobles til kamakselen ved hjelp av timing-kjede. Konturen eller fliker av kamakselen mekanisk tid åpning og lukking av ventiler med stor presisjon.
Valve Lash og justering

Valve snert er tiltaket med en tynn, flat bladsøker. Hver motor har spesifikasjoner for sin maksimal rekkevidde på ventilslagjustering. Motoren skal etter slått til en nøyaktig posisjon i syklusen sin, så følehorn er satt inn mellom ventilen og løfteren. Hvis pisken eller gapet er innenfor fabrikkens spesifikasjoner (eller spesifikasjoner utpekt av noen ettermarkedet ytelse modifikasjoner), er ingen justering nødvendig. Ellers må ventilen justeres, slik at snert i fabrikken angitte området, noe som er kritisk for motorens timing, ytelse og bevaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108729.html

Previous:
Next:

motorsykler