Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kjededrift Spesifikasjoner

En kjede-drevet kjøretøy bruker en kjede for å overføre bevegelse fra motoren til en drivende hjul eller aksel. Kjedene er vanligvis foretrukket til belter å overføre denne kraften, som belter har mindre trekkraft og derfor kan glippe. Kjedene er også langt mer slitesterkt enn belter, om enn noe tyngre. I MC utforming, er den andre konkurrent til kjededrift bruk av en utgående aksel som overfører mekanisk kraft via en roterende aksel. Men dette krever ulike justeringer som må foretas i bilen for å kunne formidle denne makten gjennom 90 grader, slik at drivhjulet. Drivaksler brukes i BMW motorsykler. Rett og offset Sidebar Forskjeller
p Det er to typer kjetting brukes i å formidle snu force - eller dreiemoment - fra en motorsykkel motor til drivhjul. En type er den "offset sidefeltet"-stil, hvor de enkelte kjettingledd er konisk slik at deres bredde er mindre ved en ende enn ved den andre. Den slankere enden av kjeden koblingen kan deretter sporet mellom sidefelt på den større enden av en annen kjede-link for å skape kjeden. Den andre typen er den "straight sidebar" design, hvor en liten kjede lenke spor mellom sidefelt på en større versjon av seg selv, skape en kjede. Ulempen ved dette er de økte kostnadene ved produksjon av to størrelser av samme kjettingledd. Men denne designen kan stå opp til en høyere arbeidsbelastning enn oppveid sidebar design.
Offset Sidebar spesifikasjon

Offset stil kjedene er produsert i et bredt spekter av plasser, alt fra 1,75 inches til 6 inches. Banen av en kjede kobling er den horisontale avstanden mellom sentrum av de to porer på siden bar. Tappene innenfor kjettingleddet variere i diameter fra 0,44 inches til 1,75 inches, mens kappen rundt pinnen - kjent som valsen - vil ha en diameter på mellom 0,88 og 3 inches tommer. Et offset sidebar stil drive kjede med en pitch på 4,063 inches, en pin diameter på 0,88 inches og en sidebar tykkelse på en halv tomme vil ha en maksimal arbeidsbelastning på 9000 pounds og vil veie ca 16.3 pounds per fot.

Straight Sidebar spesifikasjon

Straight sidebar kjedene er laget av de samme materialene som de fleste offset sidebar kjedene. Selv om noen offset sidebar kjedene er laget av varmebehandlet karbon, nesten alle rette sidebar kjedene bruker varmebehandlet og induksjonsforsterket legering for pinnen og varmebehandlet legering for valsen og sidebar. Til tross for disse likhetene, gir rett sidebar utforming kjeden til å håndtere en større arbeidsmengde. En rett sidebar kjede med en pitch på 4 inches, en pin diameter på 1,25 inches, en berg diameter på 2,5 inches og en sidebar tykkelse på 0,63 inches vil ha en maksimal arbeidsbelastning på 17.500 pounds.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109774.html

Previous:
Next:

motorsykler