Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer 2001 R6 Vortex Frame Sliders

Designet for å møte forventningene til alvorlige syklistene, tilbyr Vortex Racing Komponenter beskyttende ramme glidere som har vist seg på gata og spor. Installere et sett med ramme glidere på en 2001 Yamaha YZF-R6 krever skjæring av motorsykkelens plast ytterkledning, en oppgave som vises skremmende for de fleste privat-finansierte syklistene siden erstatning fairings kan bli kostbar. Du trenger
Play-Dough eller Silly-Putty
Allen & hex socket setter
Skrutrekkere
Stikknøkkel selg Electric drill
1/16-inch boret
maskeringstape
2-1/8-inch hullsag
Vortex Racing ramme slider basen kit (# FS-601)
Vortex Racing ramme slider puck satt
Vis flere instruksjoner

en

Finn motoren festeboltene på rammen. Disse boltene er delvis skjult bak motorsykkelens side fairings. Plasser en liten mengde Play-Dough eller Silly-Putty mot den indre overflaten av kåpe paneler vender motoren festeboltene.
2

Fjern motorsykkelens side og lavere Fairings, ved hjelp av en Allen-kontakten for å fjerne boltene på utsiden av hver kåpe panel. Fjern push nagler på den indre kåpen ved å trykke på midten av klinke innover med tuppen av en skrutrekker, og trekk klinke ut.
3

Løsne motorfester bolter med en socket skiftenøkkel. Skru ut boltene slik at de stikker utover en tomme fra rammen.
4

Legg siden fairings tilbake på motorsykkelen og trykk ut massen i motoren festeboltene godt nok til å etterlate et inntrykk. Fjern side fairings.
5

Bor et 1/16-inch pilothull direkte inn i sentrum av Inntrykket av kåpen er kitt. Fjern kitt fra Fairings og teste passe Fairings på motorsykkel. Skyv tuppen av en permanent markør i pilothull og markere leder av motor mount bolt for å sjekke pilothull innretting. Re-bore en ny pilot hull hvis den opprinnelige hullet er forskjøvet.
6

Dekk utsiden av Fairings med maskeringstape og koble den siden og lavere Fairings sammen, bort fra motorsykkelen. Juster hullsag med pilot hull i siden kåpe panel og kuttet en 2-1/8 "tommers hull gjennom siden og lavere fairings med en elektrisk drill. Gjenta på den gjenværende siden og lavere kåpe paneler.

7

Ta av venstre motor mount bolten helt, ved hjelp av en pipenøkkel. Installer kortere ramme slider basen på motor mount og stram den medfølgende erstatning mount bolt med en pipenøkkel. Gjenta på høyre side, installerer lengre ramme slider basen. Sett på rammen glideren pucker på basene, stramme bolter med en unbrakonøkkel eller socket.
8

Sett side og lavere Fairings, stramme alle boltene sikkert. Installer push nagler ved skyve klinke til montering hullet og trykke på midten innover for å låse klinke på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106868.html

Previous:
Next:

motorsykler