Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Hypercharger

En hypercharger er motorsykkelens tilsvarer en turbolader på en bil. Denne ytre del av utstyret er montert på siden av en motorsykkelens motor, tvinge mer luftstrømmen inn i forgasseren. Dette skaper flere hestekrefter i motoren. Hyperchargers må være finjustert for å oppnå maksimal hestekrefter. Du kan utføre disse justeringene i garasjen din. Du trenger
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel. Som du rev ​​gassen, lytte til motoren. Motoren skal være merkbart høyere med hypercharger på den. Hvis motoren kjennes svak, eller feiler som du rev ​​gassen, må hypercharger justeres.
2

Juster foran og bak luftblanding skruer plassert på hypercharger. Ved hjelp av en liten skrutrekker, snu hver av disse skruene en 1/4 omdreining om gangen. Hvert par skruer som må justeres til samme innstilling (for eksempel sette begge de fremre skruene på tre omdreininger).
3

Hver gang du gjør en liten justering til luftblanding skruer, starte sykkelen og høre på motoren for noen feiler eller treghet. Juster skruene til motoren fungerer som den skal. Hvis hypercharger tvinger for mye, eller for lite, luft inn i forgasseren, vil motoren ikke utføres riktig.
4

Utfør en kjøretur test. Ta motorsykkel for en kort kjøretur. Beginning fra en død stopp, sakte bruke gass, varsel dersom hypercharger er å gi ekstra kraft ved lave enden av motorens ytelse
5 p Som du kjører, raskt bruke gassen.. Sjekk for å se om hypercharger er å gi den ekstra kraften du søker. Hvis ikke, kan du justere luftblandingen skruer som nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110651.html

Previous:
Next:

motorsykler