Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan flytte en motorsykkel med en brukket tenningslås

De fleste motorsykler har en rattlås innlemmet i tenningsnøkkelen som bidrar til å forhindre tyveri. Hvis tenningsnøkkelen har brutt mens i låst posisjon, vil sykkelen din ikke gå hvor som helst raskt, annet enn i trange venstre hånd sirkler som er. For at du skal få sykkelen tilbake til ditt hjem eller verksted for å reparere den ødelagte låsen, kan du bruke denne geniale ideen å tillate deg å fritt flytte sykkelen til et passende sted. Du trenger
fire hjul flytte dolly
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp sendingen i nøytral. Trå inn clutchen spaken på venstre hånd grep om styret og trykk på girspaken, som ligger foran den venstre foten pinne hele veien ned flere ganger. Når den når første gir, skyver oppover på spaken halv klikk for å sette den i fri. Dette gjør at bakhjulet til å rotere fritt.
2 p Med en venn på den ene siden av sykkelen, og du på den andre, løft oppover på styret å heve forhjulet opp fra bakken. Deretter sparke en fire hjul dolly under forhjulet på motorsykkelen. Bruk en dolly med fire fritt bevegelige hjul for å sikre at du vil være i stand til å lede sykkelen i den retningen du ønsker.
3

Skyv sykkelen mens du og vennen din ha et fast grep på styret.
4

Stopp sykkelen triller, om nødvendig ved hjelp av bakhjulet bremser. Bakbremsen spaken ligger like foran høyre side fot pinne, og aktiveres ved å trykke den i en nedadgående retning.
5

Løft sykkelen oppover av dolly, sparke dolly ut av veien og resten av sykkelen på stativet sitt når du har fått det til ønsket plassering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111404.html

Previous:
Next:

motorsykler