Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du et svinghjul Vekt

Motorsykkel motorer produsere low-end dreiemoment raskere enn større bilmotorer. Den økte dreiemomentet på lave turtall fører bak rattet på en dirt sykkel for å miste trekkraft i løs jord og sand, og landeveissykler å miste veigrep på våte eller glatte veier. Redusere svinghjul hastighet reduserer low-end dreiemoment når du først slår på gassen. Dette gjør at en motorsykkel bakre dekk for å opprettholde trekkraft under akselerasjon. Installere et svinghjul vekt på en motorsykkel bremser den første akselerasjon av svinghjulet, slik at du kan akselerere i løs sand, jord eller våte veiforhold. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Engine hold verktøyet
Socket satt
1/2-inch skralle håndtere
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett motorsykkel på sin kick stand.
2

Trekk tennpluggen fra en tennplugg. Skyv tennpluggnøkkel over tennpluggen. Vri håndtaket på tennpluggnøkkel mot klokken for å løsne tennplugg. Fjern tennpluggen fra motorsykkel motor. Skyv en motor hold verktøyet inn i åpningen igjen av tennpluggen.
3

Match en stikkontakt fra en socket satt til festeskruene som holder svinghjuldekselet til venstre side av motoren. Fjern de fire svinghjuldekselet bolter fra svinghjuldekselet ved å snu hver en mot klokken med skralle. Fjern svinghjuldekselet fra motoren og sett den til side. Slå sentrum mutteren på svinghjulet mot klokken med en stuss og skralle håndtak.
4

Juster gjenget midtre delen av et svinghjul vekt med gjenger eksponert når du fjernet svinghjulet mutter. Spinn svinghjulet vekt klokken for å træ den på svinghjulet. Plasser stramme verktøy - som følger med svinghjul vekt - over vekten. Træ de to medfølgende skruene gjennom innstramming verktøyet og i de gjengede hullene på svinghjulet vekt. Stram boltene å holde verktøyet på plass.
5

Skyv stasjonen av en 1/2-inch skralle håndtak inn på torget midt sporet av spenneverktøyet. Vri skralle håndtaket med klokken for å stramme vekt på svinghjulet. Fjern skruene fra innstramming verktøyet og fjerne verktøyet fra vekten.
6

Lukk svinghjuldekselet. Stram skruene med en socket og skralle håndtak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110232.html

Previous:
Next:

motorsykler