Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en clutch hendel på en Kawasaki motorsykkel

Flertallet av Kawasakis motorsykkel lineup bruker en kabel-opererte clutch for enklere vedlikehold. Opererer på en enkel, men viktig, basis, trekker clutch hendel kabelen mot det, engasjerende clutchen. Dessverre, de clutch spaker er utsatt for å bli bøyd eller brukket i en lav hastighet ulykke, forlater rytteren klarer å skifte inn og ut av gear. Erstatte en skadet clutch hendel på din Kawasaki motorsykkel kan gjøres raskt, fjerne eventuelle bevis på din uheldig uhell. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Skrutrekkere
Replacement clutch hendel
Vis flere instruksjoner
en

Twist kabelen justering på clutch hendel abbor klokken for å plassere spaken på sitt loosest punkt. Skru eikenøtt mutter fra bunnen av clutch abbor med en pipenøkkel.
2

Skru av pivot bolt som fester clutch hendel til abbor med en skrutrekker. Trekk clutch hendel unna abbor. Trekk clutch kabelen ut av kanalen kuttet i spaken og fjern kabelen slutten fat fra spaken fangst. Kast den gamle clutch hendel.
3

Slip kabelenden fat i lås og før kabelen gjennom hendelen-kanal. Skyv clutch hendel inn i clutch hendel abbor. Sett pivot bolt og stram med en skrutrekker. Skru eikenøtt mutter på bunnen av clutch hendel abbor, stramme det med en pipenøkkel.
4

Twist kabelen adjuster mot klokken for å stramme kabelen. Juster kabelen slik at clutch hendel har en 1/8 av en tomme av fri lek.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107029.html

Previous:
Next:

motorsykler