Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette opp en veldedig Bike Run for en forelder med kreft

Mens motorsykkel er ofte en ensom aktivitet, liker mange motorsyklister ridning i grupper. Mange syklister deltar i flere veldedighet ritt hvert år. Organisere en veldedig sykkel løp kan være en givende opplevelse som ikke bare vil samle inn penger for dine foreldre med kreft, men også bringe oppmerksomhet til sykdommen og søken etter en kur. Nøkkelen til en vellykket veldedighet sykkel løp er planlegging. Jo mer grundig forberedelse, vil den jevnere hendelsen til å kjøre. Du trenger
Internett
Printer
Låsbar kasse
Volunteers en Business sponsorer
Vis flere instruksjoner
en

Velg en dato. Plukk en med så få motstridende hendelser som mulig, og helst på en helg for å maksimere deltakelse. Sjekk med lokale MC-grupper for å sikre at ingen andre ritt er planlagt på dato. Datoen bør også være langt nok unna til å tillate deg tilstrekkelig planlegging tid.
2

Rekruttere frivillige. Du trenger nok til å ha en eller to personer til å bemanne dine start-og sluttpunkt, samt eventuelle planlagte stopp underveis. Noen av de frivillige skal være erfarne motorsyklister, slik at de kan tjene som ride kapteiner. Hvis du har tenkt å ha alle deltakerne sykle i en gruppe, vil du trenger to erfarne syklister på den frivillige team, en til å ri bly og en til å ri på slutten av gruppen. Hvis du har tenkt på å ha ryttere gå ut i mindre grupper, må du tilordne en bly og slutten rytter til hver gruppe.
3

Få tillatelse fra lokale bedrifter med store parkeringsplasser til tjene som start-og sluttpunkt for turen din. For å forenkle dette trinnet, designe din rute som en loop, slik at en enkelt sted kan tjene begge funksjoner.
4

oppfordre sponsing eller donasjoner fra lokale bedrifter. Disse kan omfatte forfriskninger, eller kontanter eller varer til bruk som premier på slutten av turen.
5

Kart ut en rute. Gjør det lenge nok til å være verdt for deltakerne, men kort nok slik at de kan fullføre den i ikke mer enn en ettermiddag. Utvikle din rute for å minimere antall venstre svinger, fordi høyresvinger er tryggere og det er lettere å holde en gruppe sammen hvis de ikke trenger å krysse trafikk med venstre svinger. Har flere av de frivillige ri ruten på forhånd for å varsle deg om eventuelle problemer eller farer. Skrive ut kart for å fordele på dagen av turen.
6

Sett din avgift. Vær sikker på at avgiften er sammenlignbare med de belastet for andre veldedige ritt i ditt område. Du ønsker kanskje å lade per motorsykkel eller sette en pris for rytter og en lavere pris for hver passasjer.
7

publisere dine ride. Skriv ut løpesedler og henge dem på lokale motorsykkel butikker og bedrifter, spesielt de som vil fungere som start-og sluttpunkt av turen. Skape et sosialt media side om turen. Fortell lokale sykkel grupper om turen og be dem om å delta. Spør lokale medier å publisere din tur på sine samfunnet kalendere eller som offentlige tjenester.
8

Skriv ut registreringsskjemaer. Disse bør omfatte fritak som sier at hver deltaker frigjør deg fra ansvar bør han ha en ulykke under turen.
9

Ride ruten dagen før arrangementet. Dette vil varsle deg om eventuelle endringer i trafikkmønsteret eller nystartede byggeprosjekter underveis.
10

Ankomst med frivillige tidlig på start-og sluttpunkt på dagen av turen. Få alle ryttere registrert og samle sine startkontingent. Hånd ut kart over turen og gå over trygge gruppe riding tips.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110134.html

Previous:
Next:

motorsykler