Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker kjørelys for Hondas

Riding en motorsykkel med frontlys problemer kan være farlig, spesielt når du reiser om natten og i dårlige lysforhold. Som en av de viktigste komponentene i en Honda sikkerhetssystem, må eventuelle spørsmål om frontlykter bør umiddelbart opp. Siden de fleste Honda motorsykler har en bøtte-stil frontlys boliger eller montering for å få tilgang til frontlys pære, feilsøking en utbrent pære og feil ledninger er ikke så vanskelig å gjøre. Du trenger
Flat skrutrekker
Wrench
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trim ring rundt frontlys boliger med en flat skrutrekker. Skru boltene som holder låseringen med en skiftenøkkel. Løsne trim ring helt og trekk forsiktig av dekslet.
2

Skru boltene for låseringen koblet til frontlys skallet med en Phillips skrutrekker. Trekk ut frontlys pære forsiktig ut av kontakten. Undersøke pæren, hvis det ser svart på innsiden, må den byttes ut
3

Finn lampen montering og dra det sakte ut fra frontlys forsamlingen.. Fjern gummi støv støvelen er plassert på baksiden av lampen. Koble fra ledningene koblet til lampen og bruke minimalt med press på lyspæren beholde pin for å frigjøre pære.
4

Sjekk alle ledningene på frontlys forsamlingen og sørge for at alt fungerer og er koblet til den tilsvarende terminal. Hold ny lyspære ved sokkelen og skyv den inn i frontlys kontakten. Slå den roterende pin for å låse den på plass. Koble ledningene på baksiden av pære socket.
5

Sett låseringen i frontlys skall og stramme alle boltene. Erstatte gummi støv støvel i lampen montering og skyv i den ytre frontlys trim ring. Skru inn alle boltene og sørge for at det ikke er noen mellomrom rundt lampen montering.
6

Monter lampen forsamlingen inn i frontlys. Sørg for at lampen er plassert over lampens linsen i spotmarkedet "Top". Sett på trim dekselet på frontlys og helt skru det fast med Phillips skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110011.html

Previous:
Next:

motorsykler