Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Kawasaki Vulcan 900 Classic LT frontrute

The Vulcan 900 Classic LT ble introdusert i 2006. Selv om LT ble drevet av en 903 cc V-Twin motor, var det - og som i 2012, fortsatt gjenstår - den minste modellen i Kawasaki Vulcan cruiser lineup. LT var ment som en lett motorsykkel, selvsagt, slik at rytterne å nyte lengre, rimelig komfortable, bilturer takket være tillegg av en passasjer rygg, salveskene og en klar frontruten. Frontruten kan justeres maksimalt to inches å passe høyere ryttere. Mens oppgaven er enkel nok til å gjøres på noen få minutter, er det ikke et verktøy mindre affære, noe som betyr at du bør ha en verktøykasse eller foreta de nødvendige justeringer før avgang. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
112 mm fastnøkkel
Momentnøkkel
5 mm unbrakonøkkel socket
Vis flere instruksjoner
1

Park Vulcan på sin side stå og bruke styret inntil forhjulet peker rett fram.
2

Løsne øvre og nedre justering bolt og mutter setter sikring braketten på høyre side av frontruten til gaffelen montert brakett, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel og en 12 mm fastnøkkel. Løsne boltene og mutterne på venstre side av frontruten.
3

Ha en assistent heve eller senke frontruten i den posisjonen du ønsker. Frontruten kan flytte maksimalt to inches fra en helt senket til et fullt hevet posisjon.
4

Sjekk oppjustering markerer trykt på både montering på frontruten parentes å sikre at de er jevnt justeres. Trekk til bolter og muttere på begge sider av frontruten.
5

Hold frontruten justeringsmutrene stødig med fastnøkkel, stram justerboltene til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 5 mm unbrakonøkkel socket.
6

Vri styret helt til venstre for å maksimere motorsykkelens stabilitet mens den er parkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111796.html

Previous:
Next:

motorsykler