Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en Harley-Davidson

Skifte din Harley-Davidson motorsykkel er bremseklosser før deres friksjon-generering materialet forsvinner til en tykkelse mindre enn 1/8 av en tomme kan vedlikeholde din Harley-Davidson evne til å stoppe raskt og trygt. Mens omsorg må tas for å unngå skade på motorsykkelens hydrauliske bremse slanger og plater, kan du oppnå denne oppgaven på relativt kort tid ved hjelp av vanlige håndverktøy. Med litt øvelse, bør de fleste Harley eiere kunne erstatte deres motorsykkelens bremseklosser innen en halv time. Du trenger
Stikknøkkel
Sockets
strikken
Flat skrutrekker
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre bremsekalippernes fra forgaffelen med en pipenøkkel. Løft bøylen av sitt festepunkt på nedre gaffel beinet. Skyv bøylen av bremseskiven.
2

Heng bøylen fra motorsykkelens styret, ved hjelp av en strikk ledningen til vugge bøylen. Ikke heng bøylen fra sin bremseslangen.
3

Plasser tuppen av en flat skrutrekker mellom bremseklossene. Trykk bremseklossene mot sidene av bøylen, ved hjelp av skrutrekkeren som en brekkstang for å trekke bøylen er stemplene i bøylen boliger.
4

Skru bremseklossens bolter fra baksiden av bøylen ved hjelp av en pipenøkkel. Trekk bremseklossene ut av bøylen.
5

Trekk bremseklossene av anti-skrangle klipp og kast dem. Plasser et nytt sett med bremseklosser rundt anti-skrangle klipp.
6

Sett bremseklossene i bøylen og rett inn hullene nederst på bremseklossene med bøylen er skruehull. Skru bremseklossens boltene på plass med en pipenøkkel.
7

Skyv bøylen over bremseskiven, og på sin montering punkt på nedre gaffel beinet. Skru caliper er boltene på plass, med en pipenøkkel til å feste bøylen på gaffelen.
8

Pump inn bremsehendelen flere ganger for å skyve bøylen er stemplene mot bremseklossene. Stopp når bremsehendelen gir et fast følelse når trukket.
9

Erstatt de bakre bremseklosser følge samme prosedyre, unbolting bøylen fra venstre side av bakhjulet i stedet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107568.html

Previous:
Next:

motorsykler