Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett på Saddlebags

Installere saddlebags på motorsykkelen er en av de mest grunnleggende endringer du kan gjøre som forbedrer allsidigheten av sykkelen. Saddlebags tillate deg mer frihet til å lagre elementer når du reiser lange avstander, og kan også brukes til å bære små mengder dagligvarer eller handle finner med deg hjem. Saddlebags er også et attraktivt tillegg til en cruiser motorsykkel, gir det utseendet til en komfortabel touring sykkel. Følgende instruksjoner for montering lær saddlebags på en cruiser-stil motorsykkel. Du trenger
Hex skiftenøkkel satt
Motorsykkel saltaske avstandsstykkene
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to boltene som holder bakskjermen av motorsykkelen til ramme, på den ene siden av motorsykkelen bare ved hjelp av riktig størrelse sekskantnøkkel.
2

Installer saddlebag standoff ved å plassere de medfølgende boltene i festepunktene på standoff, deretter sette boltene inn i hullene for aksjen fender festeboltene. Stram dem godt, deretter utføre den samme prosessen på den andre siden av motorsykkelen.
3

Fjern passasjersetet fra motorsykkelen ved å løsne bolten som ligger rett bak passasjersetet med riktig størrelse sekskantnøkkel. Trekk tilbake på setet for å fjerne det når bolten er fjernet.
4

Lay sentrum stroppen av skinn saddlebags over fender av motorsykkelen slik at passasjersetet får plass på toppen av det. Før du installerer passasjersetet, justere salveskene slik at de er selv på begge sider, deretter knytte snorene på salveskene til den sitter for å hindre dem fra å flakse. I noen tilfeller er dette gjort ved hjelp av et metall låsen eller et blunk. Men de ulike Saddlebag produsenter benytter ulike virkemidler for å sikre saddlebag til den sitter.
5

Sett passasjersetet på motorsykkelen ved å skyve det tilbake på plass og gjenfesting sin bolt for å fullføre saddlebag installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110918.html

Previous:
Next:

motorsykler