Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Gaver for menn

Finne den rette gaven til din mannlige motorsykkel entusiast kan være en utfordring. Du ønsker å finne noe som vil hjelpe sin tur til å være mer hyggelig og trygg. Du kan se etter noe praktisk, eller noe stilig - eller en kombinasjon av begge. Vester

Motorsykkel vester kan komme i flere forskjellige stiler og gjør som passer til mannen. Du kan velge en tilpasset skinn stil laget av horsehide eller okseskinn i svart eller brunt. SWAT-stil vester kommer i lær og er vanntette. Du kan velge en motorsykkel klubb stil vest med en sømløs tilbake og pistol lommer. Fordelen med enkelt panel er tilbake han kan sette tilpasset kunstverk eller hans motorsykkel klubbens patch på baksiden uten å bekymre sømmene i veien.
Summer Hansker

Menns sommer motorsykkel riding hansker laget av hjorteskinn tilby flere funksjoner. Hanskene gjør din mann til å føle seg komfortabel ridning i alle temperaturer. Den hjorteskinn gir ham beskyttelse med slitestyrke. Hjorteskinn skinn strekker seg ut og ikke på langs. Dette hide er også unikt fordi det gir hendene til å føle kjøligere om sommeren og varmere om vinteren.

Saddlebags

Salvesker er motorsykkel bagasjen som han kan feste til baksiden av motorsykkelen hans. Den saddlebag kan være skreddersydde til den aktuelle motorsykkelen han rir. Han vil få bruk ut av en saddlebag når han er på veien reiser eller trenger et sted for hans papirarbeid for hans tur til å jobbe. Du kan finne en for ham som passer hans stil, enten det er brun eller svart skinn. Du kan finne vanntette salveskene som kommer i en to-delt saddlebag sett. Du kan også velge en dual sport saddlebag laget av et tykt nylon med uretan vanntett belegg.
Rain Gear

Regntøy er en nødvendighet å ha på hans og kan være stilig gave. Du kan kjøpe det i en to delers sett med regntøy jakke og bukse er laget av 100 prosent lett nylon som er vann bevis. Reflekterende piping beskytter ham om natten spesielt i regnet mens han er ute på veien. Du kan finne utstyret i en stil og farge til å passe ham som svart og rødt, svart og grå eller en oransje og svart dress med en dobbel vindklaff og borrelås for å holde ham tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108390.html

Previous:
Next:

motorsykler