Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Switch Gears på en Dirtbike

Bytte mellom en skitt sykkelens tannhjul effektivt er en ervervet ferdighet, som krever koordinering mellom hendene og venstre fot. Selve mekanikken er involvert er utrolig enkle, men lære å skifte jevnt og når du gjør det kan bare være slipt av utallige timer med praksis. Enten det er i bakgården eller et åpent felt, gjøre deg kjent med dirt bike er "one-down, fire-up" shift mønster før det føles som andre natur. Instruksjoner
Læring Shift Pattern
en

Pull i clutch hendel, med venstre hånd, og holde den på plass for resten av denne øvelsen. Skyv girspaken, foran din venstre fot, ned å skifte til første gir.
2

Løft girspaken opp, med venstre fot, for å opp-shift i andre gir. Skyv girspaken opp igjen for å opp-shift inn tredje gir. Fortsett å løfte girspaken i opp-skift til et høyere gir. Stopp når spaken ikke lenger "klikk" i gir. Dette er den høyeste gir. Gjør et mentalt notat av hvilket gir du er i når du opp skift.
3

Skyv girspaken ned, med venstre fot, til ned-shift inn et lavere gir fra top gear . Skyv spaken ned gjentatte ganger til du flytter tilbake til første gir. Gjør et mentalt notat av hvilket gir du er i når du ned-shift.
4

Løft girspaken med en rask trykk på venstre foten for å skifte fra første gir til nøytral. Slipp clutch hendel.
Shifting Mens Riding
5

Start skitt sykkelens motor og trekk i clutch hendel. Skifte ut av nøytral og inn første gir, med venstre fot til å presse girspaken ned én gang. Slipp clutch hendel og akselerere til en moderat hastighet.
6

Pull i clutch hendel og la av på gassen litt. Up-skift i andre gir, med venstre fot til å løfte girspaken gang. Slipp clutch hendel og akselerere unna. Gjenta etter behov inntil du har opp-skiftet i høygir.
7

Brake etter behov og trekke i clutch hendel. Lukk gasshåndtaket helt. Down-skifte ut av top gear, med venstre fot til å skyve girspaken ned én gang. Åpne gassen raskt, ved hjelp av en smekk på håndleddet, for å øke dirt bike motor hastighet. Slipp clutch hendel og akselerere unna. Gjenta etter behov for å down-shift tilbake i første gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107579.html

Previous:
Next:

motorsykler