Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en mikrofon i en motorsykkel hjelm

Å ha en mikrofon i din motorsykkel hjelm kan være svært hendig, om du ønsker å snakke med co-ryttere eller bare svare telefonen. De fleste hjelm mikrofon systemer også kommet med høyttalere, så du vil være i stand til å føre samtaler mens du sykler med letthet. Noen hjelm produsenter forstår dette ønsket, og har designet motorsykkel hjelmer med spesielle utskjæringer i padding sin for enkel montering mikrofoner og høyttalere. Dette er mye enklere og sikrere enn å tilpasse andre hjelmer for dette formål. Du trenger
Mikrofon-ready motorsykkel hjelm
Hjelm mikrofon system
Vis flere instruksjoner
en

Prøv på en rekke mikrofon-klare motorsykkel hjelmer å se som passer deg best. Baehr og Nolan begge produserer hjelmer som er mikrofon-ready, samt noen som kommer med mikrofoner og intercom systemer allerede pre-installert.
2

Velg en mikrofon som du vil bruke i den nye hjelmen . I noen tilfeller kan du være i stand til å finne disse systemene hos din lokale MC-tilbehør butikken. Selv om du velger å ikke kjøpe dem der, kan det være godt å få en titt på noe i person i stedet for bare på nettet eller i en katalog.
3

Undersøke hjelm instruksjoner for hvordan å montere mikrofoner inni den. Mange hjelmer vil ha et innrykk eller liten lomme i padding hvor du trygt kan montere en mikrofon. Hvis hjelmen gir deg flere valg, prøv hver av dem for å se hva som er den mest behagelige alternativet for deg. Også sjekke for å se hvor din stemme kan bli hørt den klareste. Ikke bare sjekke dette mens du går rundt med hjelmen. Ta den på en real-world test ved å ri motorsykkelen for å se hvor godt du er i stand til å kommunisere ved hjelp av mikrofonen i forskjellige posisjoner innenfor hjelmen.
4

Tuck noen ledninger opp i padding og ut av veien. Sørg for at de er komfortable og ikke forstyrrer din evne til å betjene eller se ut av hjelmen. Vær forsiktig slik at du ikke skader ømfintlige lyd ledninger innenfor sine gummi hylser som du flytter dem rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106972.html

Previous:
Next:

motorsykler