Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere BSA Frames

BSA motorsykkel rammer kan identifiseres ved å tyde koden stemplet på styring tube av motorsykkelen. Hvis sykkelen har en rekke plate, slik tilfellet er på senere modell år, er platen med ID-nummeret på samme sted. BSA nummersystem variert betydelig fra begynnelsen i 1933 frem til seponering av merkevaren i 1973. Det er avgjørende å ha en ramme nummer identifikasjon guide for å identifisere BSA motorsykkel ramme. Heldigvis er disse guidene er tilgjengelig gratis på nettet. Instruksjoner
en

Kopier serienummeret du finner stemplet på styring tube av BSA motorsykkel. Dette nummeret vil ha et brev prefiks, etterfulgt av mellom fire og ni flere alfabetiske eller numeriske tegn. Hvis det er uleselig, er antallet også noen ganger plassert på den opprinnelige tittelen. Prefikset bokstaver angir den faktisk modell av BSA. For eksempel indikerer en "C" prefikset en av BSA er "C" modellen motorsykler som C15 Starfire, bygget mellom 1963 og 1965. BSA populære Lightning modeller, bygget mellom 1966 og 1969, har en "A" prefiks.
2

Besøk en nettside som sunnymeadcycles.com eller classicmotorcycles.org.uk hvor du finner en PDF-fil eller generalisert liste for frame-ID numrene på alle BSA motorsykler bygget mellom 1933 og 1973.
3

Cross-referanse ramme nummer med tallene som er oppført på ett av nettstedene. Dette vil fortelle deg nøyaktig modell og årstall for produksjon av motorsykkelen ramme, samt om det var en standard, militære eller politi-sak motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111137.html

Previous:
Next:

motorsykler