Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Mud Flaps på en motorsykkel

Motorsykkel skvettlapper tilby beskyttelse på veier. Skvettlapper beskytter bakskjermen av motorsykkelen fra bulker og korrosjon samtidig holde en klar linje av visjonen åpen for driverne bak deg. Mens du kjører nedover veien, spark motorsykkelen utilsiktet opp gjørme, vann og grus som skjer for å krysse banen. Du kan ikke legge merke til disse hindringer, men driverne bak vil du ikke setter pris på dem kolliderer med frontruten og forlate sprekker som resultat. Dersom motorsykkelen ikke har skvettlapper, kan du installere skvettlapper på bakskjermen med en ettermarkedet skvettlapp kit. Du trenger:
Mudflap kit
maskeringstape
Hole punsj
Hammer
Wood bord
Elektronisk drill
assorterte borekroner
Hex fastnøkkel
Socket skiftenøkkel
Assorted stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne skvettlapp kit og finn skvettlapp drill sverdet. Baren har tre sett med tre hull og et hakk på den ene enden. De resterende enden av baren er buet.
2

Plasser bar vinkelrett på nedre kant av bakskjermen med den buede enden av baren foret mot den nederste kanten og hakket peker oppover.
3

Tape hjørnene av baren på plass på fender.
4

Sett den spisse enden av hull inne i øverste hullet på den andre sett med hull i baren. Hammer den flate enden av hull å skissere hullet med et innrykk. Innrykk de resterende to hull i det andre settet med hullene ved hjelp av samme metode.
5

Hold tre bord mellom bakhjulet og fender. Se bruksanvisningen som fulgte med skvettlapp kit for opplysninger om riktig bitstørrelsen å bruke, som størrelsen er forskjellig for hvert sett. Bor små hull i innrykket hull du gjorde i forrige trinn.
6

Drill gjennom de samme hullene med en bredere borekrone å øke størrelsen på hullene. Se bruksanvisningen som fulgte med skvettlapp kit for detaljer om den eksakte størrelsen på den nødvendige borekronen, som størrelsen vil variere for hvert sett.
7

Trekk av tapen som holder sverdet til fender og sette sverdet til side. Trekk tre bord ut fra mellom bakhjulet og fender og sett det til side. Sett mud klaff på undersiden av bakre støtfanger. Juster hullene på skvettlapp med hullene som du har boret i fender.
8

Skyv cap bolt inn i toppen senterhullet i skvettlapp og gjennom tilsvarende hull du har boret inn i fender . Bolt hetten på plass med hex fastnøkkel.
9

Skyv skiven ned på threading av hetten bolt. Vri mutteren på threading for hetten bolt manuelt.
10

Gjenta trinn 8 og 9 for å installere de gjenværende cap skruene gjennom hullene i skvettlapp og boret hull i bakskjermen. Skyv skivene på de gjengede deler av hetten boltene og vri muttere på th gjengede deler av hetten bolter.
11

Skyv enden av sekskantnøkkel inn i midten av den øverste cap bolt. Fest mutteren tett med pipenøkkel og stikkontakter mens du holder sekskantnøkkel ned. Gjenta for å sikre de gjenværende cap bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111442.html

Previous:
Next:

motorsykler