Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Sjekk Hvis Regulator Rectifier er bra eller dårlig i en 2006 GSXR 1000

The spenningsregulator /likeretter brukes på en 2006 Suzuki GSX-R600 tjener to formål i motorsykkelens ladesystem. Først blir 12-volts elektrisk vekselstrøm opprettet av motorsykkelens stator og generator utbedret, eller omvendt, i likestrøm som driver motorsykkelens batteri. Dernest er det DC spenning regulert til maksimalt 14,8 volt for å hindre at batteriet lades. Når regulator /likeretter mislykkes, ladesystemet kan ikke tilstrekkelig kraft motorsykkelen. I et worst-case scenario, vil batteriets interne tilførsel av elektrolytisk væsken koke av, effektivt drepe batteriet. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin kick stå og la den avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern festeboltene under fronten på rytterens sete, med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft setet oppover, og trekk den mot fronten av motorsykkelen før den kan fjernes.
3

Fjern de lavere drivstoff-tank deksler, som ligger under bunnen av drivstofftanken og rytterens sete rails, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Fjern drivstofftanken bolter, som ligger nær styret, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft bensintanken mot dreieskruen på tankens base, så støtter tanken med en drivstofftank prop stang.
4

Trekk spenningsregulator /likeretter-kontakter, som ligger langs innsiden av venstre ramme skinnen nær bunnen av tanken. Det vil være en kvinnelig fire-pins og en tre-pinners kontakt på motorsykkelen ledningsnett, mens spenningsregulator /likeretter vil ha tilsvarende hannkoblinger.
5

Sett multimeter til en diode testing innstilling , ved hjelp av målerens Velgerknappen. Plasser måleren røde sonde på en av spenningsregulator /likeretter 's fire-pinners kontakter terminaler med en svart og hvit ledning. Berør svarte proben til en av terminalene i den samme kobling med en svart og rødt ledning. Den multimeter skal indikere en null spenning lesing. Beveg svarte proben til den gjenværende sorte og røde ledningen terminal. Igjen, bør det være et null spenning lesing. Gjenta testen på den gjenværende svart og hvit ledning terminal. Bytt spenningsregulator /likeretter hvis enten terminalen har en spenning lesing annet enn null.
6

Flytt den røde proben til en av de tre terminalene i spenningsregulator /likeretter 's tre-pinners kontakt. Beveg svarte proben til en hvilken som helst av de fire pinner terminaler. Den multimeter skal indikere en spenningsavlesing mellom 0,4 til 0,7 volt. Beveg sorte ledning til de øvrige terminaler. Test de resterende terminalene i tre-pinners kontakt, ved hjelp av samme metode. Bytt spenningsregulator /likeretter er enten terminalen har en spenning lesing utenfor 0,4 til 0,7 spenning spesifikasjonen.
7

Fjern spenningsregulator /likeretter under tverrbjelken mellom seteskinnene, med en 10 mm stikkontakt. Plasser den nye regulator /likeretter mot motorsykkelens ramme, deretter skru festeboltene på plass. Hopp over dette trinnet hvis spenningsregulator /likeretter spenning målingene var innenfor spesifikasjonene.
8

Koble spenningsregulator /likeretter kontakter til motorsykkelen ledningsnett. Senk drivstofftanken og skru festeboltene på plass. Installere de lavere drivstoff tank deksler og rytterens sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111735.html

Previous:
Next:

motorsykler