Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en senking Link på en CBR 1000RR

The CBR1000RR har vært Hondas flaggskip sport motorsykkel siden introduksjonen i 2004. Sykkelen sportslige mange av de samme teknologiske fremskritt funnet på Hondas Grand Prix-syklistene. CBR har en høy setehøyde som kan urovekkende for kortere ryttere. Hvis du ønsker å senke høyden, kan et sett med senke lenker monteres mellom CBR bakre svingarm og ramme som kan senke motorsykkel med så mye som tre inches. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
Triple treet stå
Jack stå
Wood blokk
12 mm fastnøkkel
Stikknøkkel
Senking lenke kit
Momentnøkkel
12 mm socket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den nedre Fairings fra CBR1000RR din. Skru ut boltene sammen med kåpe paneler med en 5 mm unbrakonøkkel. Pop Plastnitter ut fra det V-formede panel mellom Underkåpen paneler, plassert nær fronten av motoren. Senk panelene bort fra CBR.
2

Plasser CBR på en trippel treet stå å løfte og støtte forhjulet over bakken. Plasser en jekkfoten under motoren for å heve den bakre hjulet over bakken. Plasser en trekloss under bakhjulet til å bære vekten av hjulet og svingarmen.
3

Fjern muttere og bolter som fester lager bakre koblinger til CBR sin svingarm og ramme, ved hjelp en 12 mm fastnøkkel og en pipenøkkel utstyrt med en 12 mm stikkontakt. Trekk linkene bort fra motorsykkelen.
4

Plasser senke koblinger mot aksjen koblingen er festepunkt på CBR er ramme. Skyv monteringsbolten via lenken og ramme, stram mutteren og bolten med en 12 mm fastnøkkel og et 12 mm-kontakten.
5

Løft bakhjulet litt før senking linker 'gjenværende øyne er på linje med svingarm er monteringsstedet. Bolt senke linker til svingarm, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel og et 12 mm-kontakten for å stramme montering bolt og mutter. Trekk til å senke lenker montering nøtter til 33 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel utstyrt med en 12 mm stikkontakt.
6

Sett den nedre Fairings på din CBR. Stram kåpe er bolter med en 5 mm unbrakonøkkel. Setter du i plast nagler inn i V-formet panel på fronten av motoren.
7

Fjern bukker og trippel treet stå, deretter senke CBR på sin side stå.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110575.html

Previous:
Next:

motorsykler