Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte og installer Visor på en Nolan hjelm

En uhindret utsikt over veien er ekstremt viktig for enhver motorsyklist, en faktor avhengig tungt på betingelse av Nolan hjelm visir. Nolan har konstruert sin visir oppbevaring systemet skal være like enkel å bruke som mulig, enten du skal bytte ut en skadet visir eller bytte fra en klar visir som farget visir. Med litt trening, kan du være i stand til å fjerne og installere et visir uten å ta hjelmen av. Instruksjoner
en

Ta tak i nedre kant av hjelmen visir med begge hender, og det løfte den oppover i en helt åpen posisjon.
2

Skyv hendene til kanten av visiret og sidene av hjelmens øye-port. Plasser tomlene på visiret utløserknapper på visir pivot mekanismer ved siden av hjelmen.
3

Trykk på utløserknappene med tomlene, og skyv visiret frem med fingrene til det kan trekkes vekk fra hjelmen.
4

Hold den nye visiret i en tilnærming til sin fullt åpen posisjon mot hjelmen, med begge hender.
5

Insert kroken på toppen av visir kanter inn i hjelmens visir pivot mekanismer, og trykk deretter på krokene nederst kanten av visiret inn i mekanismen. Visiret utløserknapper vil gjøre en snapping lyd, noe som indikerer at visiret er låst på plass.
6

senke og heve et par ganger for å sikre at visiret er sikret i pivot mekanismer. Slipp visir og installere det på nytt hvis det oppstår problemer mens du flytter visiret gjennom sitt utvalg av bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109245.html

Previous:
Next:

motorsykler