Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sjekk kompresjon på en 1999 CR80

Komprimering testing bør gjøres ofte på en to-takts racing sykkel som 1999 Honda CR80. Det er en god idé å sjekke kompresjon etter hvert løp. Hvis CR80 brukes kun som en dirt sykkel for rekreasjon, og ikke blir ridd for hardt, trenger det ikke å bli testet så ofte. I sykler som CR80, ringen, stempel og sylinder slites ned ganske fort, og den øverste delen må bygges opp igjen fra tid til annen. Det er bare prisen du må betale for å ri en to-takts bygget for racing. Instruksjoner
en

Rengjør luftfilteret hvis det er behov for det. Et skittent filter kan redusere luftstrømmen og kaste av kompresjonsresultat.
2

Varm opp motoren. Kompresjonen lesing kanskje ikke riktig hvis motoren ikke er fullt varmet opp.
3

Fjern tennpluggen. Du kan også ha å fjerne setet og gass tank for å få nok tilgang rom for komprimering gauge, som varierer i størrelse.
4

Installer komprimering måleren. Noen målere skrue i Plugghetter, andre du trykker ned i sokkelen og hold mens motoren er slått over. Hvis du har den sistnevnte typen, vil du trenger noen å sparke motoren rundt mens du holder måleren.
5

Åpne gassen hele veien slik at motoren all luften den trenger. Kick motoren over raskt flere ganger til kompresjonsresultat slutter å gå opp.
6

Les måleren. Komprimering bør være ca 160 psi. En 20% nedgang er greit, men å bli utslitt. På ca 130 psi er det på tide å vurdere å frisket opp den øverste enden. Hvis du konkurrerer i løp du kanskje ikke ønsker å la den slippe så langt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110616.html

Previous:
Next:

motorsykler